window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

S-a indragostit de pantofii Adinei Buzatu

Trends by Adina BuzatuMaestrul Florist International, suedezul Per Benjamin, s-a declarat cucerit de pantofii din prezentarea Trends by Adina Buzatu de la Expo Flowers&Garden.

Sambata 11 iunie, la ROMEXPO, a avut loc cea de a III-a editie a expozitiei Flowers&Garden, eveniment in cadrul caruia s-a desfasurat si un exceptional show de moda masculina Trends by Adina Buzatu. Invitatul special al momentului a fost suedezul Per Benjamin, Maestru Florist International, multiplu medaliat la numeroase concursuri de prestigiu din lume, care a realizat mai multe  aranjamente florale decorative. In culise, suedezul a vazut pantofii care urmau sa fie purtati de manechini in prezentarea Adinei Buzatu si s-a indragostit de ei. El a intrebat-o pe Adina unde poate gasi pantofii respectivi si dupa ce si-a incheiat demonstratia in fata spectatorilor de la Romexpo, a facut o incursiune de shopping in magazinele Trends.
Pentru prezentarea de sambata de la ROMPEXO, cunoscuta stilista Adina Buzatu a realizat tinute elegante din cele mai noi colectii ale unor branduri internationale, recent intrate pe piata din Romania, exclusiv in magazinele Trends. Tinutele se adresesaza oricarui barbat care se
pregateste pentru un eveniment special in familie (nunta, botez etc), pentru o seara la opera, o intalnire de afaceri sau pentru o cina cu iubita.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top