window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

S-a lansat Planul de Restituiri PRONAT

BIO & BUSINESS. Avem placerea de a aduce un nou concept de vanzare a alimentelor si cosmeticelor BIO printr-un Plan de Restituiri care sa promoveze si printr-o mica afacere alimentatia sanatoasa si ingrijirea in mod natural a corpului.

Pronat – prescurtarea de la produse naturale sau de la pronatural in aceeasi masura – combina ideea de a te hrani sanatos cu aceea de a-ti dezvolta un business propriu.

Dintr-un numar de peste 300 produse la care se adauga constant altele noi, PRONAT s-a impus deja pe piata cu premixurile ingenioase pentru paine, alaturi de sucurile si ceaiurile naturale, terapeutice, pastele integrale si diversele sosuri bio, cereale si diversele sosuri bio, cereale si seminte, uleiurile naturale, produsee apicole si mai nou produsele cosmetice bio.

Pronat te premiaza pentru alegerea pronaturala facuta, restituindu-ti progresiv 2%+3%+5%+8% din valoarea cumparaturilor tale si a retelei proprii, recompensandu-ti totadata inspirat si recomandarea catre rude, prieteni, etc…pe care oricum ai face-o firesc dupa consumarea produselor.

Bio&Business este un concept original de marketing si vanzare, care combina consumul de produse naturale cu cel al veniturilor pasive, nu trebuie sa depui efort pentru puncte, niveluri, calificari… doar recomandarea urmata de o inscriere in Planul de Restituiri PRONAT face propria ta retea sa creasca firesc si natural, fiind un bun castigat.

Detalii suplimentare cat si urmatoarele prezentari PRONAT pe site-ul www.pronat.ro

Claudiu FARCAS

SC EPPI PLUS SRL
str. Matei Basarab nr. 1/3
Timisoara
claudiu@pronat.ro
http://www.pronat.ro

2013-12-02T19:57:52+02:0028 aprilie 2010|Categories: business / banci / asigurari / finante, COMUNICATE DE PRESA|

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top