window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

S-a lansat primul site de reduceri adresat in exclusivitate barbatilor

S-a lansat primul site de reduceri adresat in exclusivitate barbatilor DOARdeBARBATI.roDe acum, barbatii pot sa-si cumpere cu adevarat ceea ce isi doresc!

Studiile arata ca piata romaneasca de cupoane se ocupa intr-un procent de 75% DOARdeFEMEI. Pentru a putea veni in intampinarea dorintei barbatilor de a gasi oferte dedicate nevoilor si preocuparilor specifice lor, pe 12 mai 2012, la ora 12.00, s-a lansat primul site romanesc de vouchere de reduceri ce se adreseaza in exclusivitate barbatilor: DOARdeBARBATI.ro.

DOARdeBARBATI.ro, singurul site de cupoane din Romania dedicat barbatilor, ii va surprinde cu oferte interesante pentru: servicii auto-moto, servicii de ingrijire specific masculine, sport, pescuit, vestimentatie, calatorie si multe altele. Evident nu va fi neglijata niciodata EA, pentru care site-ul are oferte care sa-i ajute pe barbati sa aiba la indemana un cadou special.

De pe 12 mai, 2012, ora 12.00, accesati site-ul www.doardebarbati.ro pentru o doza de adrenalina, oferte de reduceri avantajoase, carora bărbatii le simt lipsa pe piata.

Ivana Iancu
PR Consultant
www.doardebarbati.ro
ivana.iancu@doardebarbati.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top