Clubul Copiilor Sanatosi (www.ingrijireacopilului.ro) a demarat o actiune de sprijinire a persoanelor afectate de inundatii din Moldova.

In acest sens, asociatia va forma detasamente de medici si voluntari ce se vor deplasa in zonele cu inundatii pentru a oferi consultanta medicala gratuita persoanelor din aceste zone, in special copiilor.
Deasemenea, membrii Clubului (www.ingrjireacopilului.ro) si partenerii lor au inceput de luni, 5 iulie, un program de strangere de medicamente, consumabile si alimente pentru a le duce in zonele afectate.

Clubul Copiilor Sanatosi are ca scop promovarea bunelor practici privind ingrijirea sanatoasa a copilului si este parte integranta a Asociatiei Secretul Evolutiei.
Asociatia Secretul Evolutiei este o organizatie nonguvernamentala si fara scop patrimonial, care a fost infiintata in anul 2008 de catre doamna Dr. Ana Culcer, Marius Cimpoescu si Carmen Elena Ionita.

Pentru a afla informatii despre evolutia campaniei, dar si moduri de a va implica activ in derularea acesteia, puteti intra pe www.ingrijireacopilului.ro

Echipa Clubul Copiilor Sanatosi
Tel: 021 326 00 70
alina.calatean@ingrijireacopilului.ro

Go to Top