Salon Maison Paris – răsfăț suprem în stil parizian, în inima Bucureștiului

Acasa/COMUNICATE DE PRESA, diverse, social/Salon Maison Paris – răsfăț suprem în stil parizian, în inima Bucureștiului
  • Salon Maison Paris - răsfăț suprem în stil parizian, în inima Bucureștiului

Salon Maison Paris - răsfăț suprem în stil parizian, în inima Bucureștiului

Salonul Maison Paris vine în întâmpinarea doamnelor și domnișoarelor, dar și domnilor interesați de aspectul fizic, cu o nouă identitate vizuală și o nouă adresă. Situat în zona Floreasca, pe Strada Frederic Chopin Nr.16, Sector 2, Maison Paris își așteaptă clienții într-o vilă cochetă amenajată în stil boem, cu note glam, al cărei spațiu mai generos decât locația precedentă, permite lărgirea portofoliului de servicii. Maison Paris își păstrează elementul definitoriu: faptul că oferă clienților libertatea de alege stilul preferat, fie el boem sau extravagant, elegant sau rebel. Maison Paris își propune să inducă starea de relaxare supremă, invitând pe oricine îi trece pragul să intre pe un tărâm cald și primitor al înfrumusețării.

Lansat ca un salon dedicat exclusiv manichiurii și pedichiurii, Salon Maison Paris a evoluat de-a lungul celor trei ani de existență și oferă în prezent servicii complete de înfrumusețare. Pe lângă deja consacratele servicii de manichiură și pedichiură, în noua locație a salonului, clientele pot beneficia și de servicii de cosmetică facială și corporală, precum și stilizare de sprâncene. De asemenea, au fost adăugate și servicii de make-up, de la cel cotidian, până la cel special, pentru mirese și chiar pentru mire.

La nivelul serviciilor de coafor, paleta de opțiuni începe cu servicii de tuns, frizerie, coafat și se încheie cu proceduri complexe de vopsit și balayage. Chiar și serviciile cu care a debutat salonul au fost adaptate de-a lungul timpului, Maison Paris oferind acum, pe lângă serviciile de manichiură și pedichiură clasică, semipermanentă sau cu gel și acril, chiar și tratamente SPA pentru mâini și picioare.

Schimbările nu se opresc aici, iar Maison Paris anunță o nouă identitate vizuală, în acord cu evoluția din ultimii ani. Noul logo al salonului inspiră eleganță, prin linii simple și cromatică subtilă.

 „Maison Paris s-a născut în 2014 din dragoste pentru Paris și pentru emoțiile pe care plimbările pe străzile pariziene le oferă. Am vrut să oferim și noi aceleași emoții, construind în inima Bucureștiului o oază a stării de bine, astfel încât să oferim chiar și doar pentru câteva ore clientelor noastre o stare de relaxare profundă și sentimentul de evadare din cotidian. Am crescut portofoliul de servicii cu scopul acesta… de a le face pe clientele noastre să plece de aici complet transformate, la nivel de look, dar si de stare.a declarat Cora Diaconescu, Owner Maison Paris.

Site: http://www.maisonparis.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/salonmaisonparis

2017-07-14T11:24:37+03:0014 iulie 2017|Categories: COMUNICATE DE PRESA, diverse, social|Tags: , , |
Go to Top