window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Sambata 26 mai 2012, la ora 14.00, faceti “echipa” cu Valeria!

valeria racilaSambata, 26 mai 2012, incepand cu ora 14.00, Valeria Racila van Groningen, campioana olimpica, va alerga, 3 ore pe o bandă amplasată în incinta Băneasa Shopping City, in zona Food Court, pentru promovarea proiectului ”Sportivi pentru sportivi” prin care ea, ca fost sportiv de performanta isi va sprijini o coechipiera din Lotul Olimpic al Romaniei de la J.O. Los Angeles, pe Florica Lavric Maxim, care are probleme grave de sanatate.

Cele doua canotoare au aparat culorile Romaniei la Jocurile Olimpice de la Los Angeles, in 1984, unde au urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului, dar in probe diferite, Florica Lavric la 4+, iar Valeria Racila, in proba de simplu.

Valeria Racila van Groningen face un apel catre toti iubitorii de sport pentru a o sprijini pe foasta ei colega, Florica Lavric Maxim, care are nevoie de o medicatie speciala pentru a se trata de o boala necrutatoare. Asadar, cu un singur click puteti face o donatie accesand: http://42pentruosansa.ro/24h/donations/valeria-racila

În decembrie 2011, la Concursul National de Ergometru, 50 de fosti canotori, barbati si femei, au tras  la  ergometru pentru aceeasi cauza: tratamentul necesar Floricai Lavric Maxim, care a venit ea insasi la intalnirea cu colegii ei din canotaj.

Asadar, daca iubiti sportul si valorile sale, accesati : http://42pentruosansa.ro/24h/donations/valeria-racila si faceti echipa cu Valeria Racila van Groningen.

Multumim mult!   Cu stima,   Ivana Iancu PR Consultant

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top