Stagiunea Muzicala Estivala Gradina CismigiuArCuBCentrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti organizeaza, in perioada 30 aprilie – 25 septembrie, Stagiunea Muzicala Estivala. Va invitam la fiecare sfarsit de saptamana intre orele 11.00 si 13.00, in Gradina Cismigiu, sa ascultati muzica de promenada.

In cei zece ani de cand rasuna vara in foisorul din Cismigiu, concertele Stagiunii Muzicale Estivale au devenit un eveniment asteptat cu interes de iubitorii recitalurilor de estrada. Publicul prezent se relaxeaza pe bancile din jurul chioscului, uneori fredoneaza, cateodata danseaza si de fiecare data aplauda.

In acest an programul include formatii deja cunoscute si asteptate de bucuresteni. Manifestarea va incepe sambata 30 aprilie, cu Brass Quintet, alaturi de mezzosoprana Claudia Maru-Hanghiuc. Ei pregatesc un spectacol de exceptie, bazat pe un repertoriu clasic, preclasic, romantic si contemporan. Duminica, 1 mai va invitam sa ascultati muzica traditionala germana (valsuri, marsuri, polci), muzica usoara, uverturi din opere si operete cu formatia Karpaten.

In urmatorul sfarsit de saptamana, pe 7 si 8 mai, ii veti intalni pe cei de la Polyphonic si respectiv trupa Angely’s ce va incanta publicul cu muzica pop, rock, swing si latino.

In data de 14 mai, vor urca pe scena instrumentistii de la Sunetul Trompetei cu ritmuri de vals, polca, tango si rumba, prezentand o selectie de muzica clasica si prelucrari dupa muzica populara. Duminica, 15 mai, formatia Clasic Band va sustine un recital de muzica usoara, de film, si jazz.

Zilele de 21 mai si 22 mai vor aduce pe scena din Cismigiu trupele Summer Group si Brass Quintet, iar in data de 28 mai, programul va incepe mai devreme de la ora 10:00 pana la ora 12:00 cu formatia Brass Orchestra.

Seria de concerte inceputa in luna florilor va continua si in iunie, iulie, august si septembrie. Va invitam cu drag la momentele estivale de relaxare si incantare din inima Bucurestiului, in Batranul Parc Cismigiu.

Go to Top