window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Sanse duble de castig la LOTERIA SARBATORILOR DE PASTILoteria Romana, continua traditia si lanseaza si in acest an, pentru Sarbatorile Pascale o noua serie de loterie pasiva.

Pentru “LOTERIA SARBATORILOR DE PASTI” Loteria Romana pune la bataie 595 de premii in valoare totala de 370.000 lei.

– 45 castiguri a cate 3.000 de lei fiecare (respectiv 9 zone x 5 castiguri a cate 3.000 de lei fiecare)
– 90 castiguri a cate 500 de lei fiecare (respectiv 9 zone x 10 castiguri a cate 500 de lei fiecare)
– 450 castiguri a cate 200 de lei fiecare (respectiv 9 zone x 50 de castiguri a cate 200 de lei fiecare)
– La TRAGEREA FINALA Loteria Romana ofera celor mai norocosi 10 participanti castiguri in valoare de 10.000 de lei fiecaruia dintre jucatori

Participarea se face pe baza biletelor “Loteria Sarbatorilor de Pasti” care pot fi achizitionate din agentiile loto, iar pretul unui bilet este de numai 2,5 lei.

Biletul de loterie pasiva “Loteria Sarbatorilor de Pasti” este format din doua parti principale: biletul de joc propriu-zis (partea care ramane la participant) si talonul care este format la randul lui din 2 parti: talonul GALBEN si talonul ROSU.

Cu talonul GALBEN jucatorii participa la prima etapa a extragerilor, in care vor fi atribuite castigurile in valoare de 3.000, 500 si 200 de lei, pentru fiecare zona in parte precum si Municipiului Bucuresti.

Cu talonul ROSU jucatorii participa la a doua etapa a extragerilor in care vor fi atribuite cele 10 castiguri cu valoare unitara de 10.000 lei.

Pentru a participa la extragerile “LOTERIA SARBATORILOR DE PASTI”, jucatorii au obligatia sa inscrie atat pe talonul GALBEN cat si pe talonul ROSU toate datele personale de identitate solicitate, in mod corect, lizibil si fara stersaturi. Jucatorii vor depune taloanele completate, separat, in cele doua urne pregatite special in agentiile loto pana la data de 08.05.2013.

Extragerile pentru desemnarea castigatorilor pentru TALOANELE GALBENE vor avea loc concomitent, in noua orase, in data de 09.05.2013, dupa cum urmeaza:

– In CLUJ NAPOCA: pe baza taloanelor colectate in Zona 1 – CLUJ (din care fac parte judetele: Maramures, Satu Mare, Bistrita Nasaud, Salaj, Cluj si Alba)
– in IASI: pe baza taloanelor colectate in Zona 2 – IASI (din care fac parte judetele: Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, Vaslui,)
– in BRASOV: pe baza taloanelor colectate in Zona 3 – BRASOV (din care fac parte judetele: Brasov, Sibiu, Mures, Harghita si Covasna)
– in GALATI: pe baza taloanelor colectate in Zona 4 – GALATI (din care fac parte judetele: Galati, Bacau, Vrancea, Braila si Buzau)
– in TIMISOARA: pe baza taloanelor colectate in zona 5 – Timisoara (din care fac parte judetele: Timis Arad, Bihor, Caras-Severin si Hunedoara)
– in Craiova: pe baza taloanelor colectate in zona 6 – Craiova (din care fac parte judetele: Dolj, Mehedinti, Gorj, Valcea si Olt)
– in Ploiesti: pe baza taloanelor colectate in zona 7 – Ploiesti (din care fac parte Prahova, Dambovita, Arges, Teleorman si Giurgiu)
– in Constanta: pe baza taloanele colectate in zona 8 – Constanta (din care fac parte Constanta, Calarasi, Tulcea si Ialomita)
– in Bucuresti: pe baza taloanelor in zona 9 – (din care fac parte cele 6 sectoare si judetul Ilfov)

Extragerile pentru desemnarea castigatorilor celor 10 premii a cate 10.000 de lei (pentru TALOANELE ROSII) vor avea loc, de asemenea, in data de 09.05.2013, la Bucuresti.

Detalii suplimentare cu privire la acest nou joc sunt disponibile pe site-ul Loteriei Romane www.loto.ro, in revista “Loto Prono” precum si in agentiile loto.

2013-03-21T13:15:19+02:0021 martie 2013|Categories: Informatii UTILE|Tags: , |
Go to Top