Sărbători gustoase și liniștite alături de Arctic!

Se apropie Paștele, o sărbătoare care anunță concediu, voie bună, momente frumoase petrecute alături de familie și prieteni și multe bunătăți. De obicei, bunătățile sunt aduse de ceilalți pentru că tu nu ai suficient timp de gătit, dar anul acesta te-ai gândit să îți surprinzi apropiații și să le pregătești un desert delicios: tradiționala pască.

Pare complicat, dar nu și când ai ajutor de la Arctic. Cuptorul incorporabil Arctic AROIM24500BC înglobează toate elementele care îți vor asigura de fiecare dată succesul culinar, indiferent dacă ai sau nu experiență în bucătărie. Cuptorul dispune de 12 funcții printre care: control electronic, gătire 3D, decongelare, low grill, grill și timer electronic pentru monitorizarea exactă a timpului de preparare. În plus, datorită funcției Eco Fan, care asigură distribuirea uniformă a aerului cald, pasca se va coace perfect, rumenită în exterior, fragedă și gustoasă în interior.

Nu-ți rămâne decât să te așezi la masă și să savurezi alături de invitați delicioasa pască, fără a mai avea grija curățeniei. Datorită funcției SelfClean, cuptorul tău va   redeveni curat prin procedeul de curățare catalitică, ce elimină toate depunerile din timpul procesului de gătire, fără a mai fi nevoie de intervenția ta.

Arctic îți urează sărbători gustoase!

16 aprilie 2014|Categories: COMUNICATE DE PRESA, social|Tags: , |
Go to Top