București Mall continuă să-i susțină pe creatorii români de modă în cadrul Designers Boutique@București Mall, un pop-up store special care găzduiește gratuit cele mai noi colecții ale designerilor autohtoni. Din primăvara acestui an, când a fost inaugurat magazinul inedit, printre brandurile prezente la Designers Boutique s-au numărat Venera Arapu, Izabela Măndoiu, Kinga Varga, Bon Bijou, Papucei și altele.

În perioada 27 iulie – 16 august, nu mai puțin de 6 branduri vor fi prezente în cadrul proiectului Designers Boutique: Anamaria Pop, Muna, AnTanTe, Happy Friday, Larisa Dragna și THAÏS & STRÖE.

Anamaria Pop este licențiată în Arte Textile-Design Vestimentar și s-a afirmat încă din perioada anilor de studiu, când a câștigat Premiul I la concursul național de Fashion Design, Inspired. Pentru Anamaria sunt importante calitatea, confortul articolelor pe care le creează și acordă o mare atenție detaliilor. Chiar dacă au o croială lejeră, cu volumetrii, creațiile Anamariei Pop sunt feminine, romantice, vesele, comode, unicat. Designerul este preocupat sa descopere un croi care să se adapteze ușor proporțiilor diverselor siluete și să creeze modele practice, care se pot purta în diverse împrejurări.

Muna este un brand românesc îndrăgostit de culori, printuri exotice și țesături naturale. Fiecare piesă vestimentară are o poveste, rochiile au un design feminin cu un vibe retro, se potrivesc atât pentru ținute casual, cât și elegante, iar printurile florale și culorile vii te cuceresc.

Accentul AnTanTe este definit de pictura manuală realizată pe obiectele vestimentare create cu foarte multe idei și povești.  După cum inspiră și numele, este un concept tineresc, care s-a dezvoltat și reinventat în fiecare an, din 2009 încoace și este dovada că prin pasiune, creativitate și implicare se poate construi un concept vestimentar care iese din tipare.

Happy Friday – care recreează senzația de fericire prin fiecare piesă vestimentară – înseamnă colecții în serie limitată, piese comode, materiale de calitate, linii simple, creativitate și mult optimism. Este un brand etic, ce se caracterizează prin slowfashion și prin respect pentru oameni.

Larisa Dragna crede că “moda este categoric necesară, însă secundară ca importanță. Ceea ce contează cu adevărat este modul în care o simplă piesă vestimentară te definește pe tine, ca individ. Personal, asta urmăresc prin creația mea, nu să acopăr sau să învelesc oamenii, ci să-i definesc”, spune artista.

Brandul bucureștean THAÏS & STRÖE este descris prin linii minimaliste, care creează ținute pentru toată ziua, șic și confortabile, pentru femeile și bărbații zilelor noastre. Caracterizate prin creativitate și viziune, ținutele doresc să transmită emoții și să fie, în același timp, confortabile.

Creațiile tuturor acestor designeri vor putea fi admirate și achiziționate la București Mall, până pe 16 august, la Designers Boutique@București Mall.

Încă de la deschidere, din 1999, București Mall a oferit bucureștenilor acces la unele dintre cele mai mari branduri de fashion internaționale, precum și la branduri locale. Prin Designers Boutique pop-up store, București Mall pune în mod gratuit la dispoziția designerilor români un spațiu în care vizitatorii să poată descoperi, interacționa și achiziționa tot ce e mai bun în materie de design local.

Despre București Mall și fashion:

București Mall este primul centru comercial modern de tip shopping mall din România, deschis în septembrie 1999. Încă de la lansare, București Mall a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment.  În 2018, mixul de branduri și de magazine continuă să ofere experiențe inedite.  De exemplu, magazinul Mango din București Mall este cel mai mare din estul Europei și singurul 3-în-1 din România, cu colecții pentru femei, barbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din București Mall Vitan, deschis în 2017, este unul dintre cele mai mari din țară.

Dedicat promovării celor mai noi tendințe din modă, București Mall organizează în mod regulat și workshop-uri pe teme de fashion suținute de Irina Markovits, stilist personal și colaborator al mall-ului.