Saxo Bank, liderul fintech specializat pe tranzacționarea și investițiile multi-active, anunță că a adăugat accesul la acțiunile de clasă A din China la oferta sa globală multi-active.

Clienții Saxo Bank pot tranzacționa acțiunile de clasă A listate la bursele din Shanghai și Shenzhen. Accesul este activat cu ajutorul Hong Kong Stock Connect, o colaborare între bursele Hong Kong, Shanghai și Shenzhen, ceea ce permite investitorilor internaționali și celor din China continentală să tranzacționeze valori mobiliare în ambele piețe. Oferta va fi disponibilă în toate piețele Saxo Bank cu excepția Marii Britanii și Japoniei unde va fi implementată într-o etapă ulterioară.

Saxo Bank adaugă acțiunile într-un moment extrem de interesant deoarece acțiunile de clasă A din China au fost recent adăugate în indicele MSCI Emerging Markets, iar autoritățile de reglementare au cvadruplat recent cota zilnică pentru tranzacționare prin programul Stock Connect.

Comentând lansarea, Kim Fournais, CEO și fondator Saxo Bank, a spus:

Adăugarea acțiunilor de clasă A din China ne consolidează oferta multi-active pentru traderi și investitori și oferă clienților noștri acces la câteva oportunități de investiții foarte interesante. Lansarea reprezintă un prag important în construirea gamei de produse care va face din Saxo Bank un punct de acces de top pentru investițiile în piețele chineze”.

China reprezintă cea mai importantă poveste de creștere din secolul nostru, iar apetitul în rândul investitorilor de a accesa această creștere prin intermediul piețelor de capital este semnificativă. Investitorii au avut o destul de mică expunere la acțiunile chineze, dar, în combinație cu recenta adăugare a acțiunilor de clasă A din China la indicele MSCI pentru piețe emergente, interesul în aceste acțiuni este în creștere.”

Saxo Bank continuă să ofere cele mai competitive comisioane pentru tranzacționarea instrumentelor financiare, iar acțiunile de clasă A din China nu fac excepție.

Saxo Bank furnizează una dintre cele mai profunde și cuprinzătoare platforme de tranzacționare multi-active disponibile. Adăugarea acțiunilor de clasă A din China consolidează și mai mult principiile Saxo Bank în calitate de furnizor al unui acces incomparabil la piețele de capital globale. Prin conexiunea la peste 100 de furnizori globali de produse și lichidități, Saxo Bank oferă acces la peste 35 000 instrumente financiare în toate clasele de active, incluzând ETF-uri, Acțiuni, Obligațiuni, CDF-uri, Forex, Contracte Futures și Opțiuni pentru care încrucișarea marjelor se poate face dintr-un singur cont.

Despre Saxo Bank

Saxo Bank Group (Saxo) ) este specialist de top în investiții și tranzacționare online multi-active ce oferă un set complet de tehnologii, instrumente și strategii de tranzacționare și investiții.

 Timp de 25 de ani, misiunea Saxo a fost de a democratiza investițiile și tranzacționarea, ajutând clienții prin facilitarea accesului neîntrerupt la piețele globale de capital prin tehnologie și expertiză.

În calitate de bancă complet licențiată și reglementată, Saxo permite clienților săi direcți să tranzacționeze clase multiple de active în piețele financiare globale cu ajutorul unui cont unic și de pe mai multe terminale. În plus, Saxo furnizează clienților instituționali cum sunt băncile sau brokerii execuție multi-active, servicii de brokeraj de prima mână și tehnologie de tranzacționare, susținând întregul lanț valoric, furnizând servicii bancare (Banking-as-a-Service – BaaS).

Platformele de tranzacționare premiate ale Saxo sunt disponibile în peste 20 de limbi și constituie baza tehnologică a peste 100 de instituții financiare din toată lumea.

Fondat în 1992, cu prima platformă de tranzacționare online lansată în 1998, Saxo Bank a fost o companie Fintech chiar înainte ca termenul să se fi inventat. Cu sediul central la Copenhaga, Saxo Bank are astăzi peste 1500 de angajați în centrele financiare din toată lumea, inclusiv Singapore, Shanghai, Tokyo, Londra, Paris, Zurich și Dubai.

Advertising4U.ro Platforma de Promovare ONLINE Comunicate de Presa