Saxo Bank, specialistul în tranzacționare online și multi-active, a anunțat astăzi lansarea unor funcționalități noi și complete ale conturilor de pe platforma SaxoTraderGO pentru clienții săi globali. Clienții caree tranzacționează în cadrul Saxo Bank A/S vor avea acces la noua funcționalitate începând cu 24 octombrie, iar restul entităților Saxo vor fi actualizate până la sfârșitul lunii.

Noua secțiune a contului oferă clienților Saxo un număr de sinteze grafice care ilustrează modul în care s-au schimbat valoarea contului lor, profit/pierderi, venituri și evidențe pe o perioadă selectată de timp. De asemenea, oferă o reprezentare grafică a alocărilor de portofoliu actuale și istorice ale unui client, cât și expunerile la diferite clase de active și valute. Clienții pot alege, mai departe, să vizualizeze o analiză în profunzime a profiturilor/pierderilor, a evidențelor și costurilor în funcție de instrumentul de tranzacționare, segmentul specific sau sector.

Comentând schimbările, Christian Hammer (foto atașat), Directorul Platformelor Saxo, a declarat: „Evoluția SaxoTraderGO s-a concentrat întotdeauna pe trei mari principii: intuiție, simplitate și transparență. Cu noua secțiune a contului, clienții pot cu ușurință să vadă randamentul investițiilor, unde au câștigat bani sau au pierdut bani și cât au plătit pentru cheltuielile de tranzacționare”.

Martin Christiansen, Manager Platformă – „Contul Meu” la Saxo a fost în strânsă legătură cu utilizatorii SaxoTraderGO pentru a le asigura cea mai bună experiență posibilă cu noua funcționalitate.

El a spus: “Am ascultat cu atenție cererea pentru instrumente care pot ajuta clienții să-și analizeze propria performanță, să detecteze punctele slabe și punctele tari din portofoliu și să identifice posibilele capcane. Suntem bucuroși să lansăm noua secțiune a contului de utilizator pentru a stimula capacitățile analitice ale clienților noștri”.

De la lansarea SaxoTraderGO în mai 2015, Saxo a continuat să adauge noi instrumente și funcționalități la platforma sa multi-active care funcționează pe mai multe dispozitive. Clienții pot acum să tranzacționeze peste 35 000 de instrumente în diferite clase de active și au acces la instrumente și caracteristici ce vizează o mai mare transparență, control și îmbunătățirea prețului la fiecare tranzacție. Actualizările recente includ implementarea Order Driven Execution (execuție determinată de ordin) pentru FX Spot, FX Forwards și CFDuri, care oferă un mod mai sigur și mai eficient de a completa ordinele clienților, și semnarea unui parteneriat cu Autochartist pentru a pune la dispoziție instrumente automate de analiză tehnică și semnale de tranzacționare live în toate clasele de active.

SaxoTraderGO este pionier al evoluției definitive a industriei de tranzacționare către o tranzacționare fără întreruperi pe mai multe dispozitive, departe de sistemele de proprietate ale trecutului.

Despre Saxo Bank

 Saxo Bank Group (Saxo) ) este specialist de top în investiții și tranzacționare online multi-active ce oferă un set complet de tehnologii, instrumente și strategii de tranzacționare  și investiții.

Timp de 25 de ani, misiunea Saxo a fost de a democratiza investițiile și tranzacționarea, ajutând clienții prin facilitarea accesului neîntrerupt la piețele globale de capital prin tehnologie și expertiză.

În calitate de bancă complet licențiată și reglementată, Saxo permite clienților săi direcți să tranzacționeze clase multiple de active în piețele financiare globale cu ajutorul unui cont unic și de pe mai multe terminale. În plus, Saxo furnizează clienților instituționali cum sunt băncile sau brokerii execuție multi-active, servicii de brokeraj de prima mână și tehnologie de tranzacționare, susținând întregul lanț valoric, furnizând servicii bancare (Banking-as-a-Service – BaaS).

Platformele de tranzacționare premiate ale Saxo sunt disponibile în peste 20 de limbi și constituie baza tehnologică a peste 100 de instituții financiare din toată lumea.

Fondat în 1992, cu prima platformă de tranzacționare online lansată în 1998, Saxo Bank a fost o companie Fintech chiar înainte ca termenul să se fi inventat. Cu sediul central la Copenhaga, Saxo Bank are astăzi peste 1500 de angajați în centrele financiare din toată lumea, inclusiv Singapore, Shanghai, Tokyo, Londra, Paris, Zurich și Dubai.

<p style=”text-align: justify;”></p>