Saxo Bank, specialistul online în tranzacționare multi-active și investiții, anunță numirea lui Damian Bunce în calitate de Chief Client Officer (CCO), numire ce va intra în vigoare din data de 19 februarie 2018. Damian se alătură echipei executive a Saxo și va comunica direct cu Kim Fournais, CEO și fondator.

În această funcție, Damian va fi responsabil cu generarea, menținerea și creșterea activităților noastre comerciale directe și la scară mare și pentru determinarea creșterii prin rețeaua de sucursale din toată lumea.

Damian se alătură Saxo după 25 de ani de experiență în industria serviciilor financiare, având expertiză în special în tranzacționarea electronică în clasele de active, experiență câștigată prin colaborarea cu mai multe bănci de nivel mondial din Londra, New York, Tokyo și Moscova.

Damian a petrecut nouă ani la Goldman Sachs unde a condus departamentul executiv de vânzări electronice pentru Europa, urmați de trei ani la Barclays Capital unde a fost Managing Director și directorul pentru Europa pentru tranzacționarea electronică de vânzări și distribuție. A petrecut recent, de asemenea, șase ani la Moscova în calitate de Managing Director și Global Head of Electronic Markets la Sberbank CIB unde a construit cu succes și a condus afacerea de eFX la scară mare a companiei, ceea ce i-a adus și premii, cât și activitatea de brokeraj retail pe plan local a băncii.

Comentând această numire, Kim Fournais, fondator și CEO al Saxo Bank, a spus:

“Suntem foarte bucuroși să-l avem în rândurile noastre pe Damian Bunce, care ne va conduce strategia axată pe client, oferta valoroasă și pe nevoile clienților noștri cheie. Istoricul său semnificativ în livrarea de rezultate pentru companii de comerț electronic prin vânzări, tranzacționare, management al produsului și guvernanță va fi extrem de valoros în aducerea de plus valoare atât pentru clienți, cât și pentru acționari. Cunoștințele de specialist ale lui Damian și experiența lui vin în completarea dorinței noastre de creștere continuă și amploare în cadrul industriei noastre.”

Referitor la numirea sa, Damian a adăugat:

“Sunt onorat să mă alătur lui Kim și echipei sale de management într-un moment extrem de interesant și crucial pentru Saxo Bank. Saxo are o reputație excepțională și îndelungată în inovația în tehnologia financiară și aștept cu interes să capitalizez acele puncte forte pentru a livra rezultate excelente pentru clienții noștri și pentru creșterea băncii.”

Damian va veni la Saxo Bank pe 19 februarie 2018 și va lucra în sediul Saxo Bank de la Copenhaga.

Despre Saxo Bank

 Saxo Bank Group (Saxo) ) este specialist de top în investiții și tranzacționare online multi-active ce oferă un set complet de tehnologii, instrumente și strategii de tranzacționare  și investiții.

Timp de 25 de ani, misiunea Saxo a fost de a democratiza investițiile și tranzacționarea, ajutând clienții prin facilitarea accesului neîntrerupt la piețele globale de capital prin tehnologie și expertiză.

În calitate de bancă complet licențiată și reglementată, Saxo permite clienților săi direcți să tranzacționeze clase multiple de active în piețele financiare globale cu ajutorul unui cont unic și de pe mai multe terminale. În plus, Saxo furnizează clienților instituționali cum sunt băncile sau brokerii execuție multi-active, servicii de brokeraj de prima mână și tehnologie de tranzacționare, susținând întregul lanț valoric, furnizând servicii bancare (Banking-as-a-Service – BaaS).

Platformele de tranzacționare premiate ale Saxo sunt disponibile în peste 20 de limbi și constituie baza tehnologică a peste 100 de instituții financiare din toată lumea.

Fondat în 1992, cu prima platformă de tranzacționare online lansată în 1998, Saxo Bank a fost o companie Fintech chiar înainte ca termenul să se fi inventat. Cu sediul central la Copenhaga, Saxo Bank are astăzi peste 1500 de angajați în centrele financiare din toată lumea, inclusiv Singapore, Shanghai, Tokyo, Londra, Paris, Zurich și Dubai.

Advertising4U.ro Platforma de Promovare ONLINE Comunicate de Presa