window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');
  • aaa.advertising4u.ro

Saxo Bank, specialistul în tranzacționare și investiții online, anunță lansarea tranzacțiilor de stock options pe platforma sa, atât pentru clienții retail, cât și pentru cei instituționali. Clienții Saxo Bank își vor putea consolida astfel portofoliile existente prin tranzacționarea mai multor clase de asseturi dintr-un singur cont și vor beneficia de avantajul Saxo Bank de tranzacționare pe marje cross-produs.

Nu vor exista praguri minime de tranzacționare sau costuri proprietare. Clienții vor putea folosi fie acțiunile, fie titlurile de stat drept colateral și vor putea exersa tranzacționarea de stock options online. Așa cum procedează cu întreaga sa ofertă, Saxo Bank va furniza suport și servicii multi-linguale.

Lansarea reflectă apetitul în creștere pentru stock options atât printre investitorii instituționali, cât și pentru retail, măsurat printr-o creștere de 6.4% în tranzacționarea derivativelor pe exchange (ETD-uri), în 2013. Recenta volatilitate a pieței a atras mai mult traderii de opțiuni prin oportunități atractive de investiții, iar investitorii sunt mai conștienți de modul în care pot face hedging pe pozițiile lor în clase de asseturi precum acțiunile sau cum să-și asigure câștigurile actuale.

Alan Plaugmann, Head of Platforms & Products la Saxo Bank, a afirmat:

 “Ne străduim constant să furnizăm o platformă completă, eficientă, cu instrumente și funcționalități menite să ofere clienților noștri un avantaj competitiv în arena multi-asset. Adăugarea opțiunilor pe acțiuni pe platforma noastră marchează un pas important în această dezvoltare permanentă a ofertei Saxo Bank, mai ales într-un moment în care apetitul pentru acest instrument este în creștere.

Investitorii caută diversitate în classele de asseturi, instrumente și servicii financiare, motiv pentru care am construit o soluție flexibilă care acoperă atât segmentul instituțional, cât și retailul, permițănd clienților noștri să tranzacționeze opțiuni pe acțiuni într-un mod care servește cel mai bine strategiilor individuale de investiții”.

Saxo Bank va furniza inițial acces direct la cele mai lichide 200 stoc options din SUA, Europa și zona Asia Pacific. Acestea vor include top 50 stock options și ETF options din SUA; top 100 stock options din Europa; top 20 stock options din Hong Kong și top 30 stock options din Australia. De-a lungul anului, Saxo Bank va extinde oferta, până la un total de 350 de stock options.

De asemenea, Saxo Bank a semnat o înțelegere cu Options Industry Council (OIC) prin care materialul educațional furnizat de OIC va fi accesibil tuturor clienților Saxo Bank de pe glob.

 

Despre Saxo Bank

 Saxo Bank este o bancă specializată în investiţii şi tranzacţionări online. Banca permite clienţilor să tranzacţioneze instrumente valutare (FX), CFD-uri, ETF-uri, acţiuni, contracte Futures, opţiuni şi alte instrumente derivate prin intermediul a trei platforme de tranzacţionare; platforma pe bază de browser SaxoWebTrader, platforma care poate fi descărcată SaxoTrader şi SaxoMobileTrader, o platformă pentru telefonul mobil. Platformele sunt disponibile în peste 20 de limbi, direct de la Saxo Bank sau prin intermediul unuia dintre clienţii instituţionali ai băncii. White label reprezintă pentru Saxo Bank o zonă de business importantă şi presupune personalizarea şi crearea de mărci pentru platformele de tranzacţionare pentru alte instituţii financiare şi brokeri. Saxo Bank are peste 120 de clienţi white label şi deserveşte mii de clienţi retail în peste 160 de ţări. Saxo Asset Management a fost lansat în 2009 pentru a deservi segmentul investitorilor bogaţi şi, de atunci, şi-a triplat volumul bunurilor pe care le gestionează. Saxo Bank are sediul în Copenhaga şi birouri în Australia, Cehia, Franţa, Grecia, Italia, Japonia, Olanda, Singapore, Spania, Elveţia, Marea Britanie şi Emiratele Arabe Unite.

2014-04-30T12:58:15+03:0030 aprilie 2014|Categories: Stiri de BUSINESS|Tags: , |
Go to Top