window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');
  • Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions-Comunicate.de.presa.Info.Evenimente.Media.NEWS.BUSINESS

Saxo Bank, bancă specializată în investiţii şi tranzacţionări online, a anunțat azi deschiderea unei filiale în São Paulo, Brazilia, extinzându-si, astfel, prezența în America Latină, după ce a primit licență din partea Băncii Centrale braziliene.

Saxo Bank are deja un birou în Uruguay pentru clienții retail din America Latină si unul în Panama, pentru clienții instituționali de pe piețele care utilizează limba spaniolă. Reprezentanța din Sao Paolo își propune să vină în sprijinul clienților instituționali printr-o gamă largă de servicii, pe măsură ce managerii brazilieni de fonduri caută să-si diversifice portofoliile.

Biroul va fi condus de Pedro Borges, fost director al companiei de servicii financiare Orey Financial. Borges are o experiență de peste 15 ani pe piețele financiare si aduce organizației specializarea sa în tranzacționări electronice, hedge funds si business development.

Pedro Borges, Head of Saxo Bank Brazil, a declarat:

“Ca gazde ale Olimpiadei din 2016 si ale Cupei Mondiale de fotbal din 2014, Brazilia înseamnă azi mult mai mult decât o economie emergentă. E o economie înfloritoare care oferă industriei financiare acces la oportunități foarte profitabile. Fiind cea mai mare economie din America Latină, era crucial ca Saxo Bank să fie prezentă aici. Noua reprezentanță va oferi acces către asseturile financiare printr-o singură platformă. Intenționăm să devenim prima opțiune când vine vorba de dorința clienților instituționali de a investi în asseturi internaționale.”

Într-o declarație comună, Kim Fournais si Lars Seier Christensen, cei doi co-fondatori si presedinți ai Saxo Bank, au afirmat:

“Cerințele investitorilor latino-americani au evoluat și au devenit tot mai sofisticate în ultimii ani. Prin instrumentele și tehnologia noastră credem că suntem foarte bine pregătiți să întrunim aceste cerințe. Saxo Bank a deschis un birou în Uruguay în 2012 pentru a avea grijă de clienții noștri retail. A deschide atât de curând un nou birou, de data asta în Brazilia, o țară care crește atât de rapid, este extinderea logică a prezenței noastre în regiune, extindere de care suntem extrem de fericiți”.

Lars Seier Christensen va participa la ceremonia de deschidere și va ține discursul de inaugurare privind ceea ce poate oferi Saxo Bank investitorilor locali la Bas des Arts, São Paulo, joi, 3 octombrie 2013: www.saxobank.com.br/conferenciabrasil

Despre Saxo Bank

Saxo Bank este o bancă specializată în investiţii şi tranzacţionări online. Banca permite clienţilor să tranzacţioneze instrumente valutare (FX), CFD-uri, ETF-uri, acţiuni, contracte Futures, opţiuni şi alte instrumente derivate prin intermediul a trei platforme de tranzacţionare; platforma pe bază de browser SaxoWebTrader, platforma care poate fi descărcată SaxoTrader şi SaxoMobileTrader, o platformă pentru telefonul mobil. Platformele sunt disponibile în peste 20 de limbi, direct de la Saxo Bank sau prin intermediul unuia dintre clienţii instituţionali ai băncii. White label reprezintă pentru Saxo Bank o zonă de business importantă şi presupune personalizarea şi crearea de mărci pentru platformele de tranzacţionare  pentru alte instituţii financiare şi brokeri. Saxo Bank are peste 120 de clienţi white label şi deserveşte mii de clienţi retail în peste 160 de ţări. Saxo Asset Management a fost lansat în 2009 pentru a deservi segmentul investitorilor bogaţi şi, de atunci, şi-a triplat volumul bunurilor pe care le gestionează. Saxo Bank are sediul în Copenhaga şi birouri în Australia, Cehia, Franţa, Grecia, Italia, Japonia, Olanda, Singapore, Spania, Elveţia, Marea Britanie şi Emiratele Arabe Unite.

Go to Top