Saxo Bank lanseaza Balanced Portfolio!

  • Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions-Comunicate.de.presa.Info.Evenimente.Media.NEWS.BUSINESS

Saxo Bank, bancă specializată în investiţii şi tranzacţionări online, a creat Balanced Portfolio, o nouă strategie de alocare a asseturilor care permite traderilor să le urmărească evoluția pe Tradingfloor.com și să o aplice ca fiind a lor.

Balanced Portfolio este un portofoliu ETF menit să colecteze cotații premium de risc din asseturi lichide, în multiple medii economice. Echilibrarea portofoliului în diferite economii și clase de asseturi, odată cu alocarea unui risc egal tuturor, creează o performanță stabilă, cu mai puțina volatilitate de-a lungul vremii, în comparație cu portofoliile tradiționale concentrate pe acțiuni.

Saxo Bank a construit cadrul acestui nou portofoliu pe ideea celor patru medii economice: prosperitate, inflație, deflație și recesiune. Valorile țintite ale asseturilor sunt calculate prin multiplicarea valorii mediului economic cu valoarea assetului respectiv, apoi sunt toate egalate.

Peter Garnry, Head of Equity Strategy la Saxo Bank, a declarat: ”Am creat strategia Balanced Portfolio pentru a angaja mai mult traderii în activitatea de tranzacționare. În plus, ETF-urile au devenit un instrument foarte eficient din punct de vedere al costului pentru a câștiga expunere pe piața de acțiuni. Prin implementarea strategiei pe cont propriu, costurile ce derivă sunt minime și sunt doar relative la execuția tranzacțiilor și la proporția cheltuielilor anuale pe ETF-uri. Am ajuns la această abordare din dorința de a veni în întâmpinarea clienților care doresc să investească pe termen lung și pentru a proteja investitorii de evenimente impredictibile pe piața de capital, evenimente de care am tot văzut în ultima vreme”.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Balanced Portfolio constă în șapte clase de asseturi (acțiuni large cap, obligațiuni de pe piețele emergente, comodități, aur, obligațiuni de corporații, obligațiuni de stat pe termen lung și obligațiuni de stat legate de inflație). Aceste asseturi sunt urmărite de șapte ETF-uri lichide tranzacționate pe bursele de valori din SUA, iar alocarea asseturilor va fi publicată lunar pe Tradingfloor.com.

Strategia Balanced Portfolio e bazată pe ETF-uri USD denominalizate. Datorită unei cereri semnificative din partea clienților europeni ai Saxo Bank, un Balanced Portfolio bazat pe ETF-uri EUR denominalizate va fi publicat în luna iunie.

Despre Saxo Bank

Saxo Bank este o bancă specializată în investiţii şi tranzacţionări online. Banca permite clienţilor să tranzacţioneze instrumente valutare (FX), CFD-uri, ETF-uri, acţiuni, contracte Futures, opţiuni şi alte instrumente derivate prin intermediul a trei platforme de tranzacţionare; platforma pe bază de browser SaxoWebTrader, platforma care poate fi descărcată SaxoTrader şi SaxoMobileTrader, o platformă pentru telefonul mobil. Platformele sunt disponibile în peste 20 de limbi, direct de la Saxo Bank sau prin intermediul unuia dintre clienţii instituţionali ai băncii. White label reprezintă pentru Saxo Bank o zonă de business importantă şi presupune personalizarea şi crearea de mărci pentru platformele de tranzacţionare  pentru alte instituţii financiare şi brokeri. Saxo Bank are peste 120 de clienţi white label şi deserveşte mii de clienţi retail în peste 160 de ţări. Saxo Asset Management a fost lansat în 2009 pentru a deservi segmentul investitorilor bogaţi şi, de atunci, şi-a triplat volumul bunurilor pe care le gestionează. Saxo Bank are sediul în Copenhaga şi birouri în Australia, Cehia, Franţa, Grecia, Italia, Japonia, Olanda, Singapore, Spania, Elveţia, Marea Britanie şi Emiratele Arabe Unite.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top