window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Saxo Bank lansează #SaxoStrats: un canal live de video streaming cu analize și idei de tranzacționare

  • Advertising4U.ro-Stiri.de.Business

Saxo Bank, lider în online trading și specialist în investiții, este prima companie de investiții care lansează un canal de streaming live cu idei de tranzacționare și analize de piață făcute de experți pentru clienții retail.

Saxo Bank dorește să înlăture și ultima barieră din calea investitorilor retail, permițându-le acces în timp real la idei de tranzacționare venite din partea experților și analiștilor săi. Această strategie nu face altceva decât să reducă diferențele dintre investitorii retail și cei instituționali: “democratizarea” tranzacționării a fost un obiectiv al Saxo Bank de peste 20 de ani.

Noul serviciu, numit #SaxoStrats, este disponibil pe Twitter via @SaxoStrats. În spiritul inovației continue de la Saxo Bank, serviciul va fi disponibil și via Periscope, noua aplicație de live streaming a Twitter care este accesibilă în primul rând pe dispozitivele mobile. Cu o cincime din tranzacționările online retail desfășurându-se deja pe mobile, dintre care 60% pe smartphone și 40 pe tabletă, consumatorii doreau cu ardoare informații în mișcare legate de tranzacționări. Serviciul #SaxoStrats se adresează direct acestor consumatori.

Claus Nielsen, Head of Markets, spune: “Am depășit o barieră importantă. Am oferit clienților noștri retail un nou instrument crucial pentru investiții. Evoluția tehnologiei ne permite un acces fără precedent la informație, iar clienții retail pot descărca în ziua de azi documente diverse, cum ar fi rapoarte anuale, grafice, sau pot urmări știrile financiare, ca să nu mai vorbim de căutările pe internet. Ceea ce oferim prin serviciul nostru e o platformă de idei pentru următoarele tranzacționări, opiniile analiștilor noștri live și modul în care acestea se traduc în idei de tranzacționare în timp real.

Investitorii retail caută instrumente și modalități tot mai sofisticate de tranzacționare. Își privesc în mod holistic portofoliile, diversificându-și expunerile și mutându-se în noi clase de asseturi. Timpul și resursele necesare pentru a monitoriza piețele și a obține performanță sunt, de cele mai multe ori, indisponibile. Am ajuns în acel moment în care e prea multă informație disponibilă; ceea ce oferim este o analiză independentă a acestei informații, o perspectivă în timp real asupra pieței și idei concrete de tranzacționare – ceva ce investitorii instituționali aveau de câțiva ani buni.”

Reflectând întregul spectru de clase de asseturi și produse tranzacționate pe platformele Saxo Bank, serviciul include idei de tranzacționare furnizate în timp real de experții noștri, printre care: Patrice Henault pe futures și opțiuni listate; Simon Fasdal și Michael Boye pe venituri fixe; Mads Koefoed și Kay Van Peterson pe strategie macro; Peter Garnry pe acțiuni; Ole Hansen pe mărfuri și John Hardy pe FX.

Serviciul video este disponibil clienților Saxo Bank, membrilor TradingFloor și celor care urmăresc conturile Saxo Bank pe rețelele sociale. Acesta livrează live opinii și idei ale analiștilor privind mărfurile, acțiunile, macro economia și schimburile valutare. Față de alți analiști, echipa Saxo Bank tranzacționează pe baza propriilor recomandări, ceea ce înseamnă o aliniere deplină cu interesele clienților Saxo Bank.

Investițiile în timp real pot fi urmărite aici: https://twitter.com/SaxoStrats

 

Mai multe informații:

https://www.tradingfloor.com/analysis/saxostrats

2015-04-20T09:07:37+03:0020 aprilie 2015|Categories: Stiri de BUSINESS|Tags: , , , , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top