Saxo Bank lansează strategiile de tranzacționare automate și personalizate manual pentru utilizatorii Alpha

  • Advertising4U.ro Platforma de Promovare ONLINE

Saxo Bank, specialistul în investiții și tranzacționare multi-active, anunță lansarea ofertei de Strategii de Tranzacționare Alpha ca parte din SaxoSelect, serviciul său de management al investițiilor complet digital și automatizat. Prin Strategiile de Tranzacționare, investitorii calificați pot accesa cele mai performante strategii de tranzacționare și investiții pre-selectate în timp real folosind platforma transparentă a Saxo.

Oferta de Strategii de Tranzacționare permite investitorilor sofisticați să acceseze performanța celor mai buni traderi ai SaxoSelect care au fost selectați de Saxo pentru rezultatele lor și pentru randamentele pozitive constante. În acest fel, investitorii au la dispoziție o oportunitate unică și transparentă de a câștiga expunere pentru portofolii din clasa multi-activelor (inclusiv FX, capitaluri proprii, venituri fixe și mărfuri).

Două din cele mai mari obstacole cu care se confruntă investitorii când dezvoltă o strategie de investiții multi-active sunt timpul și expertiza. Aceste provocări sunt abordate de varietatea de strategii de tranzacționare selectate de Saxo Bank, permițând investitorilor să-și extindă portofoliul rapid și cu îndemânare, dar și în totală transparență.

Procesul Saxo de selecție a portofoliilor corespunzătoare pentru acceptarea lor în oferta de Strategii de Tranzacționare include un proces în profunzime și condus cu cea mai mare grijă axat pe elemente precum amploarea universului instrumentului, tipare de tranzacționare și frecvență, angrenaj, sustenabilitate și management al riscului și, nu în ultimul rând, oamenii din spatele strategiilor. Mai mult, investitorii pot determina alocarea investițiilor lor în diferite portofolii.

SaxoSelect este o soluție de investiții complet digitală datorită integrării sale în SaxoTraderGO, platforma de tranzacționare pentru generația viitoare, construită pe un OpenAPI. Această integrare permite clienților să mențină controlul total și vizibilitatea investițiilor lor permițându-le vizualizarea tranzacțiilor în timp real și accesarea actualizărilor zilnice în legătură cu performanța portofoliilor lor la sfârșitul fiecărei zile.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Comentând lansarea ofertei Strategiei Alpha, Kim Fournais, CEO-ul Saxo Bank, a declarat: „Noi credem că lumea investițiilor și a managementului activelor va fi afectată de evoluția fintech. Lansarea ofertei noastre de Strategie Alpha este un exemplu excelent al rolului din ce în ce mai important al Saxo în acest spațiu. Platforma noastră nu doar va oferi investitorilor calificați acces la cele mai performante portofolii multi-active ale SaxoSelect într-un mod complet automat, ci este și o oportunitate excelentă pentru ca  managerii de fonduri aspiranți să-și demonstreze istoricul de performanță”.

În completare, Didier Abbato, Director al SaxoSelect, a spus: „Tehnologia Saxo este unică prin faptul că poate replica și scala tranzacțiile managerului de strategie (prin instrumente diferite) în timp real pentru clienții SaxoSelect. Din ce știm, nu mai există un al serviciu automat de management al investiției care să permită investitorilor să investească digital în timp real, în strategii de tranzacționare multi-produs și multi-active”.

Lansarea Strategiilor de Tranzacționare SaxoSelect vine în completarea ofertei SaxoSelect ca urmare a lansării, la începutul acestui an, a portofoliilor de investiții SaxoSelect construit cu iShares by BlackRock.

Informații detaliate puteți găsi accesând următorul link: http://ro.saxobank.com/campaigns/trading-strategies

Despre Saxo Bank

Grupul Saxo Bank (Saxo) este un specialist în investiții și tranzacționare online multi-active ce oferă un set complet de tehnologii, instrumente și strategii de tranzacționare  și investiții. Bancă complet licențiată și reglementată, Saxo permite clienților privați și instituționali să tranzacționeze cu ușurință active multiple cu ajutorul unui cont unic, de pe mai multe terminale, în mod continuu.

Platformele tehnologice de tranzacționare premiate ale Saxo sunt disponibile în peste 20 de limbi și constituie baza tehnologică a peste 100 de instituții financiare din toată lumea. Saxo oferă, de asemenea, servicii bancare tradiționale prin intermediul Saxo Privatbank în anumite piețe.

Fondat în 1992, având sediul central la Copenhaga, Saxo are 1500 de angajații în 25 de birouri de pe cinci continente.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!