Saxo Bank susține deschiderea regiunii China și anunță un parteneriat fintech strategic extins.

  • Advertising4U.ro Platforma de Promovare ONLINE

Saxo Bank a anunțat astăzi un acord tripartit între Saxo Bank, Wallstreet CN și LeanWork ce va consolida semnificativ prezența Saxo Bank în regiunea China ca urmare a lansării sale în Zona de Liber Schimb Shanghai în septembrie 2015.

Utilizatorii Wallstreet CN, unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de conținut financiar din regiunea China, vor putea accesa piețele globale de capital folosind WEEX, o platformă online de servicii de tranzacționare creată de Wallstreet CN, cu un sistem de tranzacționare dezvoltat de LeanWork și Open API al Saxo Bank.

“Acest parteneriat unic subliniază forța Open API-ului Saxo care, cu opțiunile nelimitate de personalizare, va crește puterea tehnologiei de tranzacționare acum și pe viitor. Aceasta este cu adevărat o situație în care toate părțile au de câștigat, iar noi, la Saxo Bank, suntem entuziasmați să lucrăm cu două start-up-uri excepționale și de succes care susțin investitorii vorbitori de chineză,” a spus Kim Fournais, co-fondator și CEO al Saxo Bank.

Saxo Bank este una dintre primele instituții financiare ce a permis accesul la propria infrastructură de tranzacționare prin API-ul bazat pe REST numit Open API. Această mișcare, ce acoperă infrastructura Saxo de tranzacționare multi-active și de administrare internă, va permite partenerilor, clienților și dezvoltatorilor externi să acceseze peste 20 de ani de inovație în infrastructura de tranzacționare și le va permite să personalizeze experiența de tranzacționare și să creeze noi surse de venituri.

Wallstreet CN a fost fondat de Wu Xiaopeng în 2013 și a fost conceput sub forma unui blog personal pe vremea când lucra în străinătate, la New York. La întoarcerea în China în mai 2013, compania a fost iînregistrată la Shanghai și a primit investiții de capital de risc din partea fondurilor de investiții China Ping An și Hai Tong Securities’, alături de câteva alte bine-cunoscute instituții din China.

În ultimii trei ani, Wallstreet CN a adunat 15 milioane de vizitatori unici lunar, pornind de la zero. Astăzi este sursa principală de informații financiare, furnizând cele mai influente știri bursiere și date economice investitorilor vorbitori de limba chineză.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

“Sunt onorat de parteneriatul cu Saxo Bank și LeanWork. Saxo Bank este lider în tehnologia de tranzacționare online. Acoperirea globală a Saxo Bank și culoarea locală ale LeanWork & Wallstreet CN împreună vor face ca WEEX, platforma de tranzacționare, să fie o puternică propunere de valoare investitorii vorbitori de chineză”, a spus Wu Xiaopeng, fondator și CEO, Wallstreet CN.

LeanWork este un start-up în tehnologie înființat în Hong Kong care a pornit inițial cu crearea unei soluții de intermediere multiple și care, în timp, a câștigat o cotă de piață semnificativă în comunitatea brokerilor vorbitori de chineză. Astăzi LeanWork are o echipă considerabilă de dezvoltare IT cu peste 30 de dezvoltatori IT în birourile sale din toată regiunea China.

“Nu există echipă mai bună decât Saxo Bank, Wallstreet CN și LeanWork împreună. Ca instituție financiară lider în tranzacționarea online, Saxo Bank oferă acces la peste 30 000 de instrumente financiare. Cunoașterea pieței locale a LeanWork și forța sa în dezvoltarea IT face din cea mai bună experiență locală de utilizator o realitate”, a spus Darren Qian, CEO și fondator al LeanWork.

Parteneriatul a fost încheiat într-o ceremonie oficială la Consulatul Danemarcei din Shanghai pe 13 aprilie 2016, cu participarea lui Nicolai Prytz, Consul General al Danemarcei la Shanghai.

Despre Saxo Bank

Grupul Saxo Bank (Saxo) este un specialist în investiții și tranzacționare online multi-active ce oferă un set complet de tehnologii, instrumente și strategii de tranzacționare  și investiții. Bancă licențiată și reglementată complet, Saxo permite clienților privați și instituționali să tranzacționeze cu ușurință active multiple cu ajutorul unui cont unic, de pe mai multe terminale, în mod continuu.

Platformele tehnologice de tranzacționare premiate ale Saxo sunt disponibile în peste 20 de limbi și constituie baza tehnologică a peste 100 de instituții financiare din toată lumea. Saxo oferă, de asemenea, servicii bancare tradiționale prin intermediul Saxo Privatbank în anumite piețe. Fondat în 1992, având sediul central la Copenhaga, Saxo are 1500 de angajații în 25 de birouri de pe cinci continente.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!