Pentru a imbunatati comunicarea cu clientii sai, dar si in scopul atingerii transparentei in relatia cu mass-media, SC Industrie Mica Prahova SA a pus in functiune website-ul www.industriemica.ro. La adresa web mentionata cei interesati pot afla date privind compania, istoricul acesteia, structura actionariatului, dar mai ales informatii legate de principalele activitati desfasurate, si anume cele de producere a tuturor tipurilor de indicatoare rutiere pentru dirijarea circulatiei si executarea de marcaje orizontale.

„Acest website serveste unei nevoi mai vechi a companiei noastre, aceea de a ne prezenta produsele si serviciile astfel incat acestea sa fie accesibile potentialilor clienti, fie acestia primarii, consilii locale si judetene, societati comerciale sau persoane fizice”, a declarat domnul Ioan Matres, director general al SC Industrie Mica Prahova SA. „Ne adresam totodata si clientilor actuali, dar si reprezentantilor mass-media deoarece le oferim posibilitatea de a avea o imagine clara cu privire la societatea noastra precum si la activitatea pe care o desfasuram”, a adaugat acesta. „Marcajele si indicatoarele rutiere salveaza vieti. Majoritatea studiilor realizate pe aceasta tema demonstreaza importanta covarsitoare a unei bune semnalizari in mentinerea si imbunatatirea sigurantei rutiere pe drumurile publice”, a concluzionat directorul general al SC Industrie Mica Prahova SA.

Cele mai recente achizitii ale societatii, si anume masina de marcat Hofmann H-18 Universal, presa hidraulica pe 4 coloane de 200 tf, ghilotina hidraulica, instalatia de vopsit in camp electrostatic si cutter plotter-ul sunt de asemenea incluse in paginile website-ului alaturi de portofoliul de lucrari si certificarile obtinute.

La constructia website-ului au fost folosite cele mai noi tehnologii si un design web original, insa accentul a fost pus pe simplitate si o interfata usor de utilizat. Varianta in limba engleza a fost realizata cu scopul de a oferi posibililor parteneri internationali accesul la oferta SC Industrie Mica Prahova SA.

SC Industrie Mica Prahova SA s-a infiintat in anul 1990, cand a preluat activul si pasivul fostei intreprinderi Judetene de Prestari Servicii si Productie Industriala Prahova. Societatea produce toate tipurile de indicatoare rutiere pentru dirijarea circulatiei si presteaza activitatile de marcaje rutiere, reparatii autoturisme si vopsit suprafete metalice in camp electrostatic.

# # #

Pentru informatii suplimentare:

Iulia Matres
Specialist relatii publice

Telefon: 0244-543 515, 524 661
Fax: 0244-543 606
office@industriemica.ro
http://www.industriemica.ro

Go to Top