SCG ne convinge încă o dată că „Sărbătorile au gustul prăjiturilor de casă”

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/social/SCG ne convinge încă o dată că „Sărbătorile au gustul prăjiturilor de casă”

SCG ne convinge încă o dată că Sărbătorile au gustul prăjiturilor de casăSCG (Smart Corporation Group) semnează noua campanie națională de primăvară a brandului Dr.Oetker „Sărbătorile au gustul prăjiturilor de casă”.

Cine nu prăjiturește de sărbători rețetele preferate ale familiei?! Astfel Dr.Oetker vine în ajutorul consumatorilor cu o gamă completă de ingrediente pentru prăjituri, decoruri si rețete de sezon. În plus, le oferă posibilitatea câștigării unor premii zilnice și le pune la dispoziție numeroase resurse digitale.

Campania se derulează în perioada 1 martie – 15 mai 2013, iar premiul cel mare în valoare de 30.000 de lei îi aduce câștigătorului înnoirea întregii case. Consumatorii care achizitioneaza 5 ingrediente pentru prăjituri și decoruri Dr.Oetker se pot inscrie in campanie prin trimiterea numărului de bon fiscal prin SMS la 1860 sau pe pagina promoției promotii-oetker.ro/paste2013.

Canalele de comunicare folosite au fost de tip (ATL) dar și medii de comunicare directă cu publicul țintă (DTC), incluzând canale precum: TV, presă, digital, PR, DM, instore, ce aduc vizibilitate la nivel național, alături de spotul TV cu un tag de campanie.

Acțiunea de Direct Marketing vizează răsplătirea consumatorilor fideli și lărgirea sferei de participanți. Aceștia beneficiază de seturi de șabloane cadou în schimbul înscrierii prietenilor în concursul național.

Aroma prăjiturilor de casă a ajuns până în mediul online, unde specialiști ai gastronomiei au prăjiturit și s-au inspirat din ideile de decor pe care le-au regăsit pe site-ul campaniei Dr. Oetker. Vestea a ajuns și în canalul de youtube, unde copiii au preparat si decorat prăjituri, fascinați de preocupările parinților în ale prăjituritului.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Codurile QR sunt prezente pe toate materialele de presă și cele de la raft, acestea făcând trimitere către mediul online. Website-ul campaniei, disponibil la adresa promotii-oetker.ro/paste2013, este optimizat pentru telefoanele mobile pentru a încuraja prăjituritul în rândul tinerilor.

Mesajul campaniei a fost transmis în magazine din trade-ul modern și cel tradițional cu ajutorul activărilor cu promoteri, standurilor de plasare secundară și materialelor de vizibilitate la raft. S-au oferit premii instant, iar elementul de noutate a fost reprezentat de șabloanele de ornat.

„Primăvara ne-a oferit ocazia de a implementa un concept frumos pe care Dr.Oetker l-a adus în casele tuturor consumatorilor. Înnoirea prăjiturilor de casă a creat o legătură emoțională între brand și cei care s-au bucurat de rezultatul dulce. Consumatorii pot beneficia încă de o mulțime de surprize:  idei de decor, rețete creative, jocuri online și premii zilnice pe măsură.”, afirmă Claudiu Popa, general manager SCG.

Echipa SCG implicată în dezvoltarea și implementarea campaniei: Matei Țuca (Account Manager), Diana Duca (Copywriter) Mihai Ghețu (Graphic Designer), Radu Zamfirescu (Art Director), George Manguci (DTP), Diana Cojocar (PR Specialist), Carmen Stan (Production Manager).

SCG este un grup de companii de publicitate care integrează activități de producție, creație, comunicare, PR, direct marketing, trade marketing, strategie și consultanță de marketing, prima companie luând ființă în 1999.

Cu o tradiţie de peste 120 ani, Dr.Oetker a intrat pe piaţa românească în 1998. Astăzi, la mai bine de 14 ani de atunci, Dr.Oetker ocupă poziţia de leader de piaţă pe categoriile: aditivi de patiserie, deserturi, conservanţi, pizza, snack-uri, budincă proaspătă, înscriindu-se printre primele firme româneşti care garantează calitatea produselor fabricate. Brandul vine în sprijinul consumatorilor, oferindu-le ingredientele perfecte pentru cele mai delicioase prăjituri, precum şi produse gata preparate ce oferă experienţa unui gust special.

PR Contact: Diana Cojocar

Telefon: 0751.060.019

Email: diana.cojocar@smartplus.ro

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top