Schimbi pardoseala din baie sau schimbi produsele pentru curățat?

Camera de baie este printre principalele subiecte dezbătute de specialiștii în igienă. Câteva studii recente au relevat că bacteriile din baie ne pot afecta serios sănătatea. Asta nu este o noutate neaparat, însă ce este oarecum înfricoșător e faptul că și o baie aparent curată, sau o baie în care tocmai ai terminat de făcut curat poate fi infestată cu bacterii periculoase pentru organism.

Și, poate nu știai, dar baia este locul în care petreci poate mai mult timp decât în bucătărie. Câteva statistici din țara noastră au relevat că populaţia României în vârstă de 10 ani şi peste utilizează mai mult de jumătate din timpul zilnic pentru activităţi de îngrijire personală.

În această categorie, statisticienii au inclus dușurile zilnice, spălatul pe mâini, mersul la toaletă, băile de relaxare, machiajul zilnic, aranjatul în oglinda și spălatul pe dinți. Toate aceste activități au loc zi de zi, în baia ta. Este firesc ca și baia să aibă nevoie, din când în când de puțin răsfăț. Gândește-te la toate depunerile de calcar, fie de pe ceramicele de baie, fie dintre bucățile de gresie sau faianță.

Cam câte colonii de bacterii crezi că viețuiesc în baia ta?

Totuși, înainte să te apuci de renovat, ar fi mai bine să deschizi ochii și să alegi produsele potrivite pentru igiena băii tale.

Pentru depunerile inestetice de calcar, va recomandam  Asevi Anticalcar Zas,elimina depunerile de calcar si reda suprafetelor aspectul stralucitor . Placut parfumat,igienizant.Acesta este imbatabil când vine vorba despre depunerile de calcar din baie sau  din bucătărie. Se pulverizează pe suprafata (bai,cabine de dus,faianta,obiecte sanitare,etc) iar spuma activă topește aproape pe loc depunerile care-ți urâțesc baia sau bucătăria. Unde mai pui că nici bacteriile nu au șanse de supraviețuire. Formula concentrată a revoluționarului Asevi Anticalcar Zas elimină bacteriile și împiedică formarea de noi colonii.

Iar la final, după ce te convingi că nu e imposibil să-ți reinventezi baia în doar câteva minute, îți recomandam un mic răsfăț cu aromo-terapie. Este suficient să folosești câteva picături ale odorizantului lichid Asevi Deo WC 24 H Clasic sau Elegant și baia ta va fi împrospătată cu succes. Nu te limita doar la camera de baie când vorbim despre mirosuri plăcute. Ori de câte ori vrei să elimini mirosurile persistente de tutun, gătit sau alte arome mai puțin dezirabile, poți conta pe Asevi Deo WC 24 H Clasic sau Elegant Se aplica cateva picaturi pe pardoseala si parfumul persista 24 de ore.

Așadar ține minte: produsele potrivite îți pot transforma casa în căminul perfect!