Alukönigstahl, reprezentatul Schüco International în România, lansează Schüco BlueCon – modulul de control al accesului, ce utilizează tehnologia Bluetooth și permite deblocarea ușii casei fără a folosi cheia, îndeplinind, în același timp, cele mai înalte standarde de securitate. Acest produs este dedicat segmentului rezidențial premium.

Modulul este ascuns în falțul ușii și verifică autorizarea accesului în momentul în care cineva se apropie de ușă. Mai mult decât atât, autorizarea poate fi setată individual, flexibil sau doar pentru anumite persoane, iar deschiderea ușii este posibilă atât în mod automat, prin intermediul aplicației BlueCon, cât și manual.

Mod de acționare

Aplicația Schüco BlueCon este disponibilă atât în Google Play, cât și în App Store și este intuitivă în utilizare. Modalitatea de deschidere a ușii poate fi configurată în trei feluri. Funcția de ”auto-deblocare”  permite deschiderea automată a ușii de îndată ce există o conexiune Bluetooth între modul și un telefon smartphone.

Tehnologia permite ca administratorul modulului de control al accesului să atribuie autorizație individuală de acces fiecărui utilizator, pe o perioadă permanentă, recurentă sau unică. Mai mult decât atât, funcția de înregistrare oferă administratorului o prezentare completă a comenzilor executate asupra modulului.

 Siguranță

Datorită tehnologiei de criptare dublă AES 128 bit, sistemul Schüco îndeplinește cele mai înalte standarde de securitate, mai ales că încuietoarea poate fi reconfigurată la setările din fabrică numai de către administrator. Mai mult decât atât, criptarea digitală este reînnoită odată la 24 de ore sau la orice interval impus de administrator. Iar, dacă smartphone-ul este pierdut, accesul neautorizat poate fi prevenit schimbând parola contului, prin intermediul aplicației sau prin resetarea modulului.

Fabricare și instalare

Sistemul este integrat direct în falțul ușii pentru construcțiile Schüco ADS SimplySmart și Schüco ADS, fiind vizibil numai în momentul în care ușa este deschisă, design-ul acesteia nefiind afectat. De asemenea, Schüco BlueCon este echipat cu doze pre-asamblate, fiind instalat cu ușurință la ușile noi cu setul de cabluri Schüco plug-and-play, dar sunt posibile și echipări ulterioare ale ușilor deja existente.​​

Despre Alukönigstahl România

Înființată în 1864, Alukönigstahl GmbH este o companie de familie dezvoltată de-a lungul a cinci generații, iar în prezent acoperă 17 țări Sud-Est europene, cu o cifră de afaceri de peste 300 milioane de euro (în 2014).

Din 1995, s-a înființat filiala din România, cu sediul și depozitul central în București și un birou tehnico-comercial în Cluj. Alukönigstahl asigură partenerilor săi locali o gamă largă de produse și servicii: sisteme de profile Schüco din  aluminiu pentru ferestre și uși, pereți cortină și luminatoare; sisteme de  profile Schüco din PVC pentru ferestre și uși, sisteme de profile din oțel Jansen pentru ferestre și uși, pereți cortină și luminatoare, construcții rezistente la foc; documentație tehnică completă pentru producerea tâmplăriei; consultanță pentru alegerea soluției optime din punct de vedere tehnic și financiar pentru un proiect.

Având peste 3.000 de parteneri din domeniile investițiilor imobiliare, arhitecturii și construcțiilor metalice, în ultimii 23 de ani au fost realizate peste 5.000 de proiecte, și construcții reprezentative.

Pentru mai multe informatii, vizitați site-ul companiei: www.alukoenigstahl.ro

Advertising4U.ro Platforma de Promovare ONLINE Comunicate de Presa