window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Scoala Altfel la Metrorex

  • Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions-Comunicate.de.presa.Info.Evenimente.Media.NEWS.BUSINESS

Metrorex promoveaza programe ce implica aspecte sociale precum si proiecte culturale si de educatie, asociind astfel aspiratiile bucurestenilor cu spatiul modern si generos al metroului.

Avand in vedere succesul de care s-au bucurat editiile anterioare ale acestui proiect, Metrorex a organizat aceasta noua serie de evenimente educationale, elevii reusind sa se familiarizeze si sa se documenteze cu privire la munca celor din subteran.

In cadrul programului Scoala Altfel, Metrorex va ofera si in acest an in perioada 7 – 11 aprilie 2014, o saptamana perfecta pentru toti copiii pasionati de calatorii si tehnologie, la metrou.

Cei mici vor avea ocazia sa viziteze Dispeceratul Central dar si Depoul Berceni unde vor afla multe lucruri interesante despre singura retea de metrou din Romania, cum ar fi : circulatia trenurilor,

canalele de inspecție iluminate prin care muncitorii intra sub tren pentru reparații și verificari, unde stau trenurile atunci cand nu circula, cum arata postul de conducere al unei rame de metrou, etc.

Printre scolile ce vor participa la program amintim: Scoala cu clasele I – VIII “Sfanta Treime”, Scoala Gimnaziala “Maica Domnului”, Scoala Gimnaziala nr.31, Scoala Gimnaziala nr.120, Scoala Gimnaziala nr.179,

Children Tour For Education, Liceul Teoretic Bilingv “Miguel de Cervantes”si Gradinita YUKI.
Uram bun venit in spatiile noastre tuturor participantilor la Programul National „Scoala altfel” din acest an convinsi fiind de utilitatea unei astfel de documentari.

2014-04-04T13:03:00+03:0004 aprilie 2014|Categories: COMUNICATE DE PRESA, social|Tags: , |
Go to Top