window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Scoala de dans OneBeat este noua imagine LaserMaxx Romania

Dansatorii scolii de dans OneBeat sunt noua imagine LaserMaxx Romania. Tinerii dansatori au reusit sa redea un look proaspat, dinamic, foarte amuzant, actual, smart.

Noua imagine reprezinta povestea a 7 prieteni (4 baieti si 3 fete)care se intalnesc pentru o seara la LaserMaxx. Daca vreti sa stiti ce inseamna LaserMaxx nu trebuie decat sa urmariti cele 7 personaje in actiune. Acestia fac echipele, intra in arena unde se dezlantuie o partida palpitanta de laser tag. Cei 7 prieteni isi verifica scorurile, le compara iar echipa castigatoare este in culmea fericirii pentru ca de aceasta data au iesit invingatori. Acum ca si-au atins obiectivul principal, revansa in arena de laser tag, se relaxeaza in barul LaserMaxx, alaturi de alti tineri, joaca air hockey, darts si raman la LaserMaxx pana dimineata caci sunt pusi pe distractie. Shootingul pune in valoare nu numai cat de amuzant poate fi un joc de laser tag dar si dimensiunile impresionante ale spatiului si atmosfera generala de distractie, care caracterizeaza orice eveniment sau o simpla vizita la LaserMaxx.

LaserMaxx Romania a fost premiat doi ani la rand pentru cea mai buna imagine a unei arene de laser tag si pentru cel mai bun website al unei arene de laser tag. Dorim sa castigam un al treilea trofeu Trutnee, portal rusesc ce monitorizeaza operatorii de laser tag din intreaga lume.

LaserMaxx este o arena de laser tag, prezenta in 2 mall-uri bucurestene, in AFI Palace Cotroceni si in City Mall. Laser tag-ul este un joc real, combat, munitia consta in laser iar jocul are loc intr-un spatiu special amenajat de peste 700mp. Jocurile sunt monitorizare de un software care arata la sfarsit cine a impuscat pe cine, de cate ori si cine are cel mai mare punctaj.

Stefania Mateescu
PR Manager LaserMaxx Romania
Mobil: 0721 229 984
stefania@agentiapalette.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top