window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Scoala de fotografie in Retezat / Retezat / 15-20 iunie 2010

In perioada 15 – 20 iunie, cei care indragesc fotografia si muntele sunt invitati sa participe la prima scoala fotografica de vara pe care Mihai Moiceanu o organizeaza in Parcul National Retezat.

Retezatul, este probabil destinatia fotografica cu cele mai multe superlative: cel mai mare lac alpin din tara, cel mai adanc lac alpin din tara, cea mai mare arie situata la peste 2000 m din tara.
Indrumati de Mihai Moiceanu vom descoperi acest loc unic prin intermediul aparatelor foto.

Tura fotografica din Retezat se adreseaza iubitorilor de munte, celor care vor sa petreaca 6 zile in mijlocul naturii in conditii de bivuac. Ne vom caza in corturi, vom manca din sacul cu merinde pregatit de acasa, vom face ceai si supa la primus, fara foc de tabara – in PN Retezat este interzis – dar ne vom simti cu adevarat oaspeti ai muntelui. Rangerii parcului ne vor purta pe carari ascunse, vom fotografia lacuri, cascade, flori, animale si tot ceea ce muntele ne va oferi. Ca ofranda-i vom aduce respectul pentru natura si bucuria intalnirii cu Maria Sa Regele Muntilor: Retezatul.
O tura rezervata exclusiv oamenilor cu dragoste de natura!

15-20 iunie 2010
pret: 400 lei
mai sunt 16 locuri libere
inscrieri pana la 1 iunie 2010

detalii si inscrieri la www.phototour.ro

Mihai Moiceanu este unul dintre cei mai cunoscuti fotografi de natura din Romania si initiatorul workshop-urilor de fotografie in tara noastra.
In octombrie 2005 organizeaza primul workshop de fotografie. Succesul inregistrat precum si solicitarile ulterioare au condus la permanentizarea acestui serviciu dedicat iubitorilor de fotografie. In prezent, alaturi de workshop-uri foto, Mihai Moiceanu organizeaza phototour-uri in Romania si este singurul organizator roman de expeditii fotografice in destinatii exotice precum Himalaya, Dolomiti si Coasta Dalmata.

Maria Bularca
responsabil PR
0368 401 969
office@cameramm.ro
www.cameramm.ro
office@cameramm.ro
http://www.phototour.ro

2014-01-29T14:24:07+02:0018 mai 2010|Categories: arta / cultura / entertainment, COMUNICATE DE PRESA|Tags: , , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top