window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Scoala Elf din Cluj-Napoca nominalizata pentru Scoala Anului la Gala Premiilor in Educatie / Bucuresti / 27 octombrie 2010

Scoala Elf din Cluj-Napoca va participa la Gala Premiilor in Educatie in calitate de finalista la sectiunea Scoala Anului. La evenimentul organizat de Fundatia Dinu Patriciu in data de 27 octombrie 2010, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, vor fi prezenti finalistii tuturor sectiunilor de concurs si se vor acorda premii in valoare totala de 250.000 de Euro.

Gala Premiilor in Educatie este un eveniment anual care urmareste promovarea oamenilor, a proiectelor si a organizatiilor care au un impact semnificativ asupra sistemului educational din Romania. Prin acest proiect, Fundatia Dinu Patriciu doreste sa premieze performanta si sa impulsioneze competitia si creativitatea in domeniul educatiei.

Scoala Elf din Cluj-Napoca se afla pe lista celor mai bune zece scoli din tara, selectate de juriul competitiei pe baza proiectelor educationale derulate in anul scolar 2009-2010, a capacitatii de a ilustra bune practici in asigurarea egalitatii de sanse si a incluziunii sociale in scoala/in comunitate, asigurarii unui cadru pentru dialogul permanent cu parintii si comunitatea, a oportunitatilor create pentru elevi si a obtinerii si utilizarii in mod sustenabil a resurselor materiale.

Dupa 11 ani de pionierat in domeniul invatamantului particular preuniversitar din Cluj, Scoala Elf se defineste printr-o echipa de dascali profesionisti si dedicati, care in fiecare an scolar initiaza si implementeaza un numar mare de programe deosebite, menite sa ofere elevilor nostri o educatie completa, dincolo de curricula obligatorie: concursul de literatura „Anul Cartii”, destinat elevilor din judetul Cluj, proiectul Comenius „Prin ochi de copii”, programul de schimb de elevi cu scoala partenera din Anglia, proiectul de cercetare „Construirea unui comportament imbunatatit”, proiectul „Invatam mai aproape de natura” prin care s-a amenajat un parc in apropierea scolii, programul de predare integrata a disciplinelor la ciclul gimnazial, programul pentru prescolari „Si eu vreau la scoala”, programele pentru facilitarea adaptarii la viata de scolar a elevilor din clasa I – „Camaradul meu” si a elevilor din clasa a V-a – „Pasim in clasa a V-a”, organizarea de examene Cambridge de limba engleza pentru copii, tabere tematice pentru elevi.

Cartea de vizita a Scolii Elf este completata de cei 150 de elevi care obtin in fiecare an rezultate deosebite la concursuri scolare si extrascolare, olimpiade si concursuri internationale, dar si de cei 76 de absolventi ai primelor patru promotii, care au obtinut rezultate excelente la admitere, plasand Scoala Elf printre primele scoli din judet in functie de media de admitere pe scoala.

Nominalizarea Scolii Elf pentru Gala Premiilor in Educatie alaturi de alte noua scoli foarte bune din tara ne onoreaza si ne motiveaza sa perseveram in ceea ce facem. Educatia merita!

Carmen Costina
tel. 0735562296
elfschool@yahoo.com

2014-02-25T18:50:56+02:0020 octombrie 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, cursuri / educatie|Tags: |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top