Scoala Elf din Cluj-Napoca va participa la Gala Premiilor in Educatie in calitate de finalista la sectiunea Scoala Anului. La evenimentul organizat de Fundatia Dinu Patriciu in data de 27 octombrie 2010, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, vor fi prezenti finalistii tuturor sectiunilor de concurs si se vor acorda premii in valoare totala de 250.000 de Euro.

Gala Premiilor in Educatie este un eveniment anual care urmareste promovarea oamenilor, a proiectelor si a organizatiilor care au un impact semnificativ asupra sistemului educational din Romania. Prin acest proiect, Fundatia Dinu Patriciu doreste sa premieze performanta si sa impulsioneze competitia si creativitatea in domeniul educatiei.

Scoala Elf din Cluj-Napoca se afla pe lista celor mai bune zece scoli din tara, selectate de juriul competitiei pe baza proiectelor educationale derulate in anul scolar 2009-2010, a capacitatii de a ilustra bune practici in asigurarea egalitatii de sanse si a incluziunii sociale in scoala/in comunitate, asigurarii unui cadru pentru dialogul permanent cu parintii si comunitatea, a oportunitatilor create pentru elevi si a obtinerii si utilizarii in mod sustenabil a resurselor materiale.

Dupa 11 ani de pi