window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Bucuresti, 10 mai 2010. Compania CA lanseaza in Romania, prin SCOP Computers, noua versiune a familiei de solutii CA ARCserve. Noua versiune include solutii destinate protectiei, recuperarii si disponibilitatii datelor, aplicatiilor si sistemelor: CA ARCserve Backup, CA ARCserve Replication, CA ARCserve High-Availability si CA ARCserve D2D o solutie inovativa destinata recuperarii aproape instantanee si reducerii drastice a spatiului de stocare, a traficului si a incarcarii serverelor.

Construita pe baza tehnologiei CA ARCserve r12.5, solutia CA ARCserve r15 dispune de imbunatatiri in zona de virtualizare si de functionalitati de deduplicare, la care se adauga modalitati de vizualizare a infrastructurii si de recuperare granulara pentru Microsoft Active Directory, cu scopul de a reduce costurile si de a creste eficienta operationala. Clientii nostri au nevoie de tehnologii si solutii noi care sa imbunatateasca eficienta resurselor IT in mediul dinamic si competitiv actual, a declarat Adam Famularo, Senior Vice President si General Manager al diviziei CA Recovery Management and Data Modeling. Cu familia de produse CA ARCserve continuam sa livram solutii de protectie si disponibilitate ce contribuie la atingerea acestor obiective a adaugat Famularo.

Solutiile r15 ofera protectie totala, recuperare si disponibilitate a informatiilor critice prin extinderea capacitatii administratorilor IT de a proteja sistemele, aplicatiile si datele, indiferent de modificarile care au loc in mediul IT: deschiderea de noi sucursale, actualizarea sistemelor, virtualizare, migrarea datelor sau implementarea unor aplicatii noi, precum Microsoft Share Point. Familia CA ARCserve ofera suport pentru mai mult de 20 de aplicatii si platforme, asigurand o strategie completa pentru gestiunea datelor, indiferent de locatie sau mediu, care pot fi prevazute cu unul sau mai multe servere, cu sau fara virtualizare.

Managerii IT de astazi se confrunta cu o multime de provocari care forteaza adaptarea cerintelor de siguranta pentru a proteja in mod eficient informatiile si datele critice, spune Robert Amatruda, Reseach Director, Data Protection and Recovery, IDC. CA ARcserve r15 ofera acestora un set de instrumente integrate ce permit implementarea a numeroase tipuri de procese pentru protectie si disponibilitate si pana la cele mai noi servere, sisteme de operare si virtualizare.

Noua versiune a familiei de solutii CA ARCserve r15 cuprinde:

CA ARCserve Backup r15 – solutia include protectia datelor, consola centrala de management si functionalitati avansate pentru a ajuta IT-ul sa minimizeze riscul pierderii datelor si sa asigure integritatea si disponibilitatea datelor cu mai putine resurse si la un cost mai redus.

CA ARCserve D2D – noua solutie ofera protectie si recuperare simpla, rapida si de incredere pentru servere Windows disk-based, oferind suport pentru platforme multiple si aplicatii Windows. Printre functionalitati se numara restaurarea pe hardware diferit si noua tehnologie CA pentru backup incremental la nivel de block ce permite reducerea ferestrei de backup, a traficului in LAN, a spatiului necesar pentru stocare si a impactului operatiilor de backup si recuperare asupra performantelor aplicatiilor.

CA ARCserve Replication – cunoscuta anterior sub numele CA XOSoft Replication, solutia asigura protectia continua a datelor si migrare rapida si usoara in centrele de date sau sedii centrale. Special proiectata pentru a complementa orice solutie de backup clasic, CA ARCserve Replication este usor si rapid de instalat si gestionat printr-o consola web. Solutia integreaza functionalitati de replicare si protectie continua (CDP) pentru a asigura recuperarea aplicatiilor, fisierelor, emailurilor si bazelor de date din medii Windows, Linux sau UNIX, fizice sau virtuale.

CA ARCserve High-Availability cunoscuta anterior sub numele CA XOSoft High-Availability, contribuie la maximizarea timpului de disponibilitate on-line a sistemelor, aplicatiilor si datelor pentru a respecta SLA-uri sau strategiile de recuperare in caz de dezastru. Solutia protejeaza sistemele Windows, Linux si UNIX, indiferent daca sunt servere de fisiere, aplicatii sau baze de date, inclusiv Microsoft Exchange, SQL Server, SharePoint, IIS si Dynamics CRM, precum si servere Oracle sau Blackberry, in medii fizice sau virtuale.

Numeroasele imbunatatiri aduse solutiilor din familia CA ARCserve ofera valoare clientilor prin posibilitatea de a-si proteja sistemele, aplicatiile si datele aflate pe diverse servere, fizice sau virtuale, in sedii locale sau regionale. Pentru mai multe informatii despre solutiile CA ARCserve vizitati www.scop.ro sau http://ARCserve.com.

Despre SCOP Computers
SCOP este cea mai mare companie de distributie IT din Romania, cu o traditie de peste 15 ani in acest domeniu, ocupand locul 1 in topul firmelor de profil in ultimii ani. Grupul SCOP este format din trei companii distincte: SCOP Computers – distributie IT, Chara Software – solutii software de business – ERP si CRM si Docentris – solutii de procesare si management al documentelor. Grupul SCOP are in prezent circa 200 de angajati, parteneriate cu peste 30 de producatori de renume international si o retea de distributie nationala formata din peste 1200 de parteneri.

Despre CA
CA ofera solutii software care permit clientilor sa implementeze politici coerente de gestionare si securizare a mediilor informationale din ce in ce mai complexe. Prin unificarea si simplificarea operatiunilor de management IT, viziunea CA permite organizatiilor de toate marimile sa isi optimizeze performantele si sa isi sustina avantajele competitive. Fondata in 1976, CA serveste clienti din peste 140 de tari. In Romania, SCOP Computers este unic distribuitor pentru solutiile software de management dezvoltate de CA Inc.

SCOP Computers
luisa.iancu@scop.ro
office@scop.ro
http://www.scop.ro

2014-01-29T14:10:29+02:0010 mai 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, IT / comunicatii|
Go to Top