window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Scrisoare catre cititori

Draga cititorule,

Te invitam sa citesti cel mai nou produs editorial din online-ul romanesc!

In deschidere, citeste „Ganduri pentru Sabin” un material inedit si in exclusivitate, scris de nora pictorului Sabin Balasa.

Revista Life City iti ofera informatii din domeniile care te intereseaza: actualitate, educatie, sanatate, economie, politic. Daca esti interesat de life&style atunci citeste: life, beauty, fashion. Iti mai oferim si informatii din cultura, turism, film, muzica, mondenitati.

Am creat special pentru tine acest produs editorial, tocmai pentru ca tu sa citesti ceea ce cauti accesand mai multe site-uri, sa fii la curent cu ultimele noutati dar in acelasi timp sa nu ramai cu moralul si mai la pamant fata de cum erai inainte de a accesa site-ul. Stim ca inca de la primele ore esti bombardat cu informatii negative.

Suntem bucurosi ca exista stirile de la ora „5” dar si ca OTV transmite in direct mai mult noaptea! Cu acest prilej stim ca putem sa iti facem minunata dimineata sau pauza de la serviciu!

In acest moment ne pregatim sa scriem si despre ce se intampla in orasul tau!

PS: Foarte curand vom fi acolo unde vrei sa vezi in direct, ce se petrece la un eveniment!

Cu drag,

Echipa Revista Life City

Bucuresti, Romania
office@visionmedia.info
http://www.revistalifecity.net

2013-12-02T19:55:42+02:0028 aprilie 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, media / publicitate|

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top