window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Scuba Divingul…un alt mod de a te distra

Prima ta experienta subacvatica poarta numele de “Discover Scuba Diving” si este conceputa special pentru ca tu sa incerci acest sport putin promovat in Romania si sa descoperi fascinatia lumii subacvatice, sub atenta supraveghere a unui instructor de scufundari.

Te-ai intrebat vreodata cum ar fi sa poti respira sub apa, sau ce senzatie au astronautii cand orbiteaza in jurul Pamantului? Scuba divingul este sportul ce iti satisface aceste curiozitati si iti asigura o experienta unica.

Efortul de a patrunde in aceasta lume cunoscuta de putini cu un echipament special care sa iti asigure in primul rand aportul necesar de aer, precum si o temperatura placuta si constanta corpului este rasplatit din plin cu senzatia specifica imponderabilitatii cunoscute doar de astronauti.

O sedinta „Discover Scuba Diving” cuprinde:

  • Briefing asupra scufundarii si a semnelor de comunicare subacvatica
  • Asamblarea echipamentului
  • Echiparea cu echipament profesional de diving
  • Plimbarea subacvatica alaturi de instructor
  • Debriefing

Poti urma acest program conceput precum un „D(r)ive Test” pe litoral, ca si o activitate prin care iti poti transforma un sejur obisnuit la Marea Neagra  intr-o aventura subacvatica menita sa iti dezvaluie misterele marii noastre.Epave, amfore sau cetatea scufundata Callatis sunt doar cateva din secretele bine pastrate ale Pontus Euxinus.

Scuba divingul poate fi definit in prima faza ca un sport al indraznetilor si adeptilor de senzatii tari, insa dupa o analiza profunda a efectelor pe care aceasta activitate le are asupra psihicului practicantului, scufundarile se pot incadra la categoria terapie. In calitate de sport de echipa prin care descoperi un alt mediu de viata, scuba divingul te ajuta sa iti gestionezi emotiile, in asa fel incat sa iti depasesti fricile si obstacolele.O data ce emotiile specifice experimentarii unei noi activitati sunt controlate astfel incat sa se instaleze o stare de echilibru, linistea adancurilor si lipsa gravitatiei ajuta la eliminarea stresului, detensionare, si revigorare a spiritului.

Costul unei sedinte „Discover Scuba Diver” este de 150 RON (pret cu TVA inclus), iar la sfarsit primesti o diploma ce iti va atesta adancimea maxima la care te-ai scufundat si durata scufundarii.

In cazul in care vei dori sa practici acest sport si sa dobandesti un brevet de scafandru, diploma „Discover Scuba Diver” iti va facilita inscrierea la un curs de scufundari organizat de BDODS Diving School, la finalul caruia vei fi recunoscut la nivel international ca si scafandru.

Mai multe detalii gasesti navigand catre www.MaScufund.RO.

BDODS Diving School

Instructor NAUI: Ion BUNCEA

Mobil: +40 722.131.850

info@bdodsdivingschool.eu

http://www.MaScufund.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top