Prima ta experienta subacvatica poarta numele de “Discover Scuba Diving” si este conceputa special pentru ca tu sa incerci acest sport putin promovat in Romania si sa descoperi fascinatia lumii subacvatice, sub atenta supraveghere a unui instructor de scufundari.

Te-ai intrebat vreodata cum ar fi sa poti respira sub apa, sau ce senzatie au astronautii cand orbiteaza in jurul Pamantului? Scuba divingul este sportul ce iti satisface aceste curiozitati si iti asigura o experienta unica.

Efortul de a patrunde in aceasta lume cunoscuta de putini cu un echipament special care sa iti asigure in primul rand aportul necesar de aer, precum si o temperatura placuta si constanta corpului este rasplatit din plin cu senzatia specifica imponderabilitatii cunoscute doar de astronauti.

O sedinta „Discover Scuba Diving” cuprinde:

  • Briefing asupra scufundarii si a semnelor de comunicare subacvatica
  • Asamblarea echipamentului
  • Echiparea cu echipament profesional de diving
  • Plimbarea subacvatica alaturi de instructor
  • Debriefing

Poti urma acest program conceput precum un „D(r)ive Test” pe litoral, ca si o activitate prin care iti poti transforma un sejur obisnuit la Marea Neagra  intr-o aventura subacvatica menita sa iti dezvaluie misterele marii noastre.Epave, amfore sau cetatea scufundata Callatis sunt doar cateva din secretele bine pastrate ale Pontus Euxinus.

Scuba divingul poate fi definit in prima faza ca un sport al indraznetilor si adeptilor de senzatii tari, insa dupa o analiza profunda a efectelor pe care aceasta activitate le are asupra psihicului practicantului, scufundarile se pot incadra la c