window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');
  • Advertising4U.ro-Stiri.de.Business

“În sesiunea asiatică de tranzacționare, EURUSD a atins pragul de 110.30 și, dintr-o perspectivă pe termen lung, nimic nu poate opri cele două valute pe drumul către paritate”, spune John J. Hardy, șeful strategiei FX la Saxo Bank.

“Dacă privim EURUSD dintr-o perspectivă lunară, nu prea găsim nimic relevant în afară de cifre care susțin aceste așteptări de paritate”, afirmă Hardy. “Dacă vom continua să privim cum se dezumflă lucrurile, probabil că asta se va întâmpla”.

EURUSD se tranzacționa, azi dimineață, la 1.1051. Hardy afirmă că următorul stop va fi în jurul valorii de 1.0075.

John J. Hardy îndeamnă investitorii la precauție, mai ales că se așteaptă rezultatele întâlnirii de azi de la Banca Centrală Europeană.

„Trebuie să ne poziționăm short din moment ce valorile se situează în intervalul 111.00-50 și trebuie să urmărim care vor fi urmările întâlnirii de la BCE”, a adăugat Hardy.

Șeful Strategiei FX Saxo Bank, John J. Hardy

 Originar din Texas, John Hardy a absolvit Universitatea din Texas cu magna cum laude. Este alături de Saxo Bank din 2002, în diferite roluri de strategie FX și Management al Asseturilor. Azi, John este Șeful Strategiei FX. Are mulți fani datorită articolului său zilnic de Update FX, foarte popular și deseori citat, primit de clienții saxo Bank, presă și traderi. Este invitat deseori în calitate de comentator la diverse canale de televiziune printre care CNBC, CNBC Arabia și Bloomberg. Alături de editorialul zilnic și aparițiile media, John scrie comentarii ad-hoc regulate, concentrându-se pe valutele importante, politicile băncilor centrale, tendurile macro-economice și alte evenimente. John poate comenta despre FX și clasele de asseturi majore dintr-o perspectivă macro.

2015-03-05T12:57:03+02:0005 martie 2015|Categories: Stiri de BUSINESS|Tags: , |
Go to Top