A mai rămas o zi până joi 6 mai când, începând cu orele 10:00 se deschid porţile Târgului de Vacanţe Bucureşti, ce are loc timp de patru zile, până duminică 9 mai inclusiv, în cadrul Romaero Băneasa.

Sub sloganul evenimentului, “Mini-preţuri de vacanţă, rezervări şi vânzări pe loc!”,  expozanţii au pregătit pentru vizitatori o mulţime de pachete turistice estivale la preţuri “de criză”, pentru numeroase destinaţii, atât naţionale cât şi internaţionale.
De remarcat în cadrul Târgului, este disponibilitatea programului “Litoralul pentru toti!” ce cuprinde oferte remarcabile pentru litoralul românesc, la hoteluri de la 2 până la 5 stele, cu preţuri începând de la 159 RON pentru un sejur de o persoană, timp de 6 nopţi.

Printre facilităţile pe care organizatorii le-au prevăzut pentru vizitatori se numără 400 de locuri gratuite de parcare, punct de restauraţie cu meniuri calde şi reci, automate de cafea şi distribuitoare de apă.

Între joi 6 mai şi sâmbătă 8 mai, programul de vizitare al Târgului este de la orele 10:00 la orele 19:00 iar duminică 9 mai se poate vizita de la orele 10:00 la orele 16:00.

Alte date şi ore importante ale evenimentului: