window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Se lanseaza abonamentele pentru ultimele 3 luni de stagiune la Sala Radio!

Finnish Radio Symphony Orchestra_RadiRo_ foto _Alexandru Dolea

Vineri, 20 martie, se lansează noile abonamente pentru ultimele trei luni de stagiune (aprilie-iunie) la Sala Radio! Dacă vă doriţi să ascultaţi muzică de calitate – simfonică, de cameră, jazz sau folclor – nu rataţi evenimentele pregătite de Orchestrele şi Corurile Radio România pentru ultima perioadă a stagiunii 2014-2015.

Violonistul Alexandru Tomescu ce interpretează una dintre creaţiile controversatului compozitor american contemporan Philip Glass, cu trei nominalizări la premiile Oscar (pentru bandă sonoră), actorul Mircea Albulescu în calitate de narator (alături de Orchestra de Cameră Radio), solistele de jazz Luiza Zan şi Teodora Enache alături de Big Band-ul Radio, seară muzicală cu Grigore Leşe şi Artur Șahnazarian, concertul aniversar al Corului de Copii Radio – “70 DE PRIMĂVERI”, acordenonistul francez Richard Galliano, concertul dedicat Zilei Regalităţii în România sau cel cu violonista de origine română Sarah Nemţanu, care este astăzi vioara întâi la Orchestre National de France sunt doar câteva puncte de reper esenţiale pentru ultimele luni de stagiune la Sala Radio.

Evenimentele de la Bucureşti din cadrul turneelor naţionale “Pianul călător” (Horia Mihail), “Turneul Stradivarius” (Alexandru Tomescu şi Eduard Kunz), “Vă place tango?” (Răzvan Suma, Analia Selis şi Julio Santillan) sau “Flautul de aur” (Ionuţ Bogdan Ştefănescu şi Horia Mihail) se vor derula de asemenea în finalul stagiunii 2014-2015, la Sala Radio.

Vă aşteptăm aşadar din 20 martie la casa de bilete din strada General Berthelot 60-64 pentru a vă asigura locurile cele mai bune! Pentru detalii puteţi contacta casa de bilete la telefon: 021-303.14.28 sau 021-314.68.00.

Programul este :

  • de luni până vineri, între orele 9.00-18.00 ;
  • în zilele de concert/spectacol din timpul săptămânii : 09:00-20:00 ;
  • în zilele de concert/spectacol din weekend : 09:00-12:00 şi 15:00-20:00 (casa este închisă sâmbătă şi duminică în zilele fără concert).

Abonamentele sunt valabile la toate concertele şi recitalurile din stagiunea Orchestrelor şi Corurilor Radio.

Preţurile la abonamente (perioada aprilie-iunie 2015):

– Abonamente de acces:

– categoria I – 535 lei
– categoria a II-a – 428 lei
– categoria a III-a – 321 lei

– Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenţi)

– categoria I redus – 321 lei
– categoria a II-a redus – 257 lei

Abonamentele de acces cu preţ întreg sunt disponibile şi www.bilete.ro, în oficiile Poştei Romane, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în Magazinele Germanos. Cele cu preţ redus se pot achiziţiona numai de la casa de bilete a Sălii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie şi a cărţii de identitate.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top