window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Se poarta bijuterii cu smaralde!

  • bijuteriismaralde

 bijuteriismaraldeBijuteriile cu smaralde, prin stralucirea impresionanta a pietrei semipretioase, capteaza culorile proaspete, luminoase ale unei zile perfecte de toamna. Culoarea verde intensa a smaraldului iti imbunatateste memoria, inteligenta si iti creste buna dispozitie, iar pe cele indragostite le protejeaza de infidelitate. SilverZone.ro iti pune la dispozitie o gama larga de bijuterii cu smaralde, lucrate impecabil, din care poti alege modelul preferat.

Bijuteriile cu smarald te protejeaza de infidelitate

Legendele spun ca Sfantul Graal a fost facut din smarald masiv, iar unele persoane inca sustin ca piatra de smarald te poate proteja de infidelitate. Anticii asociau piatra de smarald cu zeita Venus, zeita dragostei si a frumusetii, care ii proteja pe cei indragostiti de infidelitate. Daca inima le era loiala, piatra de smarald ar fi avut o culoare verde, frumoasa, dar daca inima o lua pe un drum gresit, piatra si-ar fi transformat culoarea intr-un verde fara viata.

Bijuteriile cu smarald iti imbunatatesc memoria, inteligenta si buna dispozitie

In plus se credea ca, daca porti bijuterii cu smarald, iti vei imbunatati memoria si inteligenta si vei putea gandi clar despre trecut, prezent sau viitor.

O pereche de cercei cu smarald alaturi de rochia ta preferata, vor alcatui o tinuta eleganta si sofisticata. Poarta un inel sau un pandantiv cu smarald pentru a intensifica buna dispozitie si pentru a da culoare tinutei tale de seara. Orice bijuterie cu smarald de la SilverZone.ro este accesoriul perfect, care revitalizeaza o tinuta eleganta, transformand-o intr-o tinuta impresionanta.

Despre SilverZone.ro

SilverZone.ro va ofera bijuterii din argint si pietre semipretioase lucrate in serie mica, cu design excelent si de cea mai buna calitate. Colectia de bijuterii pentru femei cuprinde: inele, cercei, bratari, coliere, brose, pandantive, perfecte pentru orice stil si buget.Viziteaza www.silverzone.ro acum si descopera cele mai noi modele de bijuterii pentru femei!

Go to Top