Se pun in vanzare abonamentele pt ultimele 3 luni de stagiune la Sala Radio!

Acasa/arta / cultura / entertainment, COMUNICATE DE PRESA, monden / lifestyle/Se pun in vanzare abonamentele pt ultimele 3 luni de stagiune la Sala Radio!

Dacă aţi pierdut concertele-eveniment prezentate până acum la Sala Radio în această stagiune, mai aveţi o şansă!

Gala laureatilor concursului Drumul spre celebritate Orchestra de Camera Radio - Foto. Alexandru Dolea

Miercuri, 13 martie se pun în vânzare abonamentele pentru ultimele trei luni de stagiune (aprilie-iunie), o ocazie extraordinară de participa la recitaluri şi concerte de marcă, la cel mai înalt nivel artistic, de la Festivalul Viori de colecţie la Sala Radio ce va reuni cei mai mari violonişti români din ţară şi străinătate, la recitalul susţinut de Horia Mihail în turneul său naţional PIANUL CĂLĂTOR, de la Paula Seling interpretând muzică religioasă, la renumiţi compozitori clasici şi contemporani, sub bagheta unor dirijori străini sau români celebri, aplaudaţi pe scene din străinătate, precum Tiberiu Soare, Cristian Mandeal, Christian Badea, Amaury du Closel, Jin Wang, Jozsef Horvath ş.a. Graţie conceptului în jurul căruia a fost construită stagiunea 2012-2013 a Sălii Radio – „Născut în România” – pentru a oferi publicului bucureştean ocazia să asculte muzicieni de excepţie care desfăşoară o bogată carieră în străinătate, vor fi aplaudaţi în lunile ce urmează violoniştii Liviu Prunaru, Mihaela Martin, George Cosmin Bănică, Bogdan Zvorişteanu, pianistul Daniel Goiţi ş.a.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Aveţi locuri asigurate numai dacă vă abonaţi în perioada 13-22 martie 2012 la casa de bilete din strada General Berthelot 60-64. Pentru detalii puteţi contacta casa de bilete la telefon: 021-303.14.28 sau 021-314.68.00. Programul este :

–       de luni până vineri, între orele 9.00-18.00 ;

–       în zilele de concert/spectacol din timpul săptămânii : 09:00-20:00 ;

–       în zilele de concert/spectacol din weekend : 09:00-12:00 şi 15:00-20:00.

Abonamentele sunt valabile la toate concertele şi recitalurile din stagiunea Orchestrelor şi Corurilor Radio. Excepţie fac evenimentele susţinute de Orchestra de Muzică Populară şi manifestările speciale realizate în parteneriat.

Preţul abonamentelor este de :

– Abonamente de acces:

 categ I 350 lei
categ a II-a 280 lei
categ a II-a 210 lei

– Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenţi)

categ I redus 210 lei
categ a II-a redus 168 lei

Abonamentele de acces cu preţ întreg sunt disponibile şi pe www.bilete.ro şi în oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro. Cele cu preţ redus se pot achiziţiona numai de la casa de bilete a Sălii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie şi a cărţii de identitate. 

Pentru alte informaţii legate de stagiunea 2012-2013 a Orchestrelor şi Corurilor Radio vă rugăm să consultaţi site-ul orchestre.srr.ro.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top