window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Se pun in vanzare biletele pentru pachetul complet la Maratonul Revelionului la Opera Naţională Bucuresti(R)

  • Maratonul Revelionului '12-'13

Maratonul Revelionului '12-'13Miercuri, 28 noiembrie, se pun în vânzare biletele pentru pachetul complet (cină, tombolă şi bilet spectacol) pentru Maratonul Revelionului la Opera Naţională Bucureşti®.

În anul 2005, Opera Naţională Bucureşti a oferit pentru prima oară publicului şansa de a petrece momentul unic al nopţii dintre ani în sala şi în foaierul teatrului liric.  În 2012, pentru al şaptelea an consecutiv, spectatorii se vor bucura de o seară specială, îmbinând muzica clasică, o reprezentaţie artistică de calitate, o distribuţie de excepţie, urmate – pentru cei care aleg să îşi petreacă noaptea de Revelion la ONB – de tombolă, cină festivă, foc de artificii şi alte surprize. Spectacolul va începe la ora 18.00.

Întregul eveniment este reunit sub titlul „Maratonul Revelionului la Opera Naţională Bucureşti®”, devenit în noiembrie 2010 marcă înregistrată.

Şi în acest an spectacolul propus publicului este celebra operetă compusă de Johann Strauss – fiul, “Liliacul”, o producţie (scenografie si regie) a celebrului teatru liric londonez Royal Opera House (Covent Garden).

 Din distribuţie vor face parte artiştii:  Marian Pop (artist invitat), Crina Zancu, Petre Burcă (artist invitat), Mihaela Işpan, Lucian Corchiş, Stefan Popov (artist invitat), Vasile Chişiu, Veronica Anuşca, Valentina Tudose.

Baritonul Marian Pop, solist de talie internaţională care va interpreta rolul lui Eisenstein, a fost aplaudat pe scene din străinătate precum: Florida Grand Opera, Michigan Opera Theatre, Opera din Philadelphia, Teatrul din Basel, Staatsoper Stuttgart, Vienna Staatsoper s.a.

Rolul lui Frosch va fi interpretat de Pavel Bartoş, actor al Teatrului Odeon.

Momentele de balet vor fi interpretate de : Monica Petrică, Mariya Lozanova, Shuhey Yoshida. Soliştii vocali, balerinii, orchestra şi corul ONB – coordonat de maestrul Stelian Olariu – vor evolua sub bagheta dirijorului Vlad Conta.

Pe lânga artiştii mentionaţi, la fel ca în fiecare an, o serie de invitaţi surpriză vor participa la „Balul prinţului Orlofsky” din actul al II-lea.

 Miercuri, 28 noiembrie, se pun în vânzare biletele pentru pachetul complet (cină, tombolă şi bilet spectacol). Cei care doresc să cumpere bilete numai la spectacol sunt aşteptaţi la casa de bilete a ONB începând de luni, 3 decembrie.

Pachetul complet la Maratonul Revelionului la Opera Naţională Bucureşti® costă 420 de lei, la care se adaugă costul tombolei (10 lei) si preţul biletului la spectacol, în funcţie de categoria aleasă.

Programul casei de bilete este zilnic, între orele 9-13 şi 15-19. Detalii la numărul de telefon: +4021.310.26.61 sau la +4021.314.69.80, interior 2188.

Go to Top