Grupul Agora organizeaza miercuri, 10 noiembrie 2010, Conferinta de Tehnologie Agora cu tema Securitate. Evenimentul va avea loc la Hotel Intercontinental din Bucuresti, sala Rapsodia, incepand cu ora 9.30.

Recentele devalizari de conturi private petrecute in interiorul unor institutii financiar-bancare demonstreaza cu puterea exemplului concret importanta unor solutii de securitate complete pentru insasi existenta unor entitati economice.

Firmele lipsite de solutii de securitate a datelor se pot trezi oricand sfasiate intre competitia potentata de duritatea crizei economice si resursele umane vulnerabile folosite tocmai in lupta pentru supravietuire economica.

Este motivul principal pentru care solutiile complete de securitate au devenit, acum mai mult ca oricand, o investitie in supravietuire si, poate, unica metoda eficienta de a lupta, prin metode defensive, contra unui mediu din ce in ce mai agresiv. Pana la urma bataliile pot fi uneori castigate doar prin atacuri surpriza, dar intotdeauna vor fi pierdute fara o aparare eficace.

Astfel, Conferinta de Tehnologie Agora dedicata solutiilor de securitate va aduce in fata audientei nume de prim rang in furnizarea solutiilor complete de acest gen: CheckPoint prin Provision, Konica Minolta, Gdata, Fortinet prin NetSafe Solutions, Microsoft, Kaspersky, IT Secure Pro. In definitiv, una din l