window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Grupul Agora organizeaza miercuri, 10 noiembrie 2010, Conferinta de Tehnologie Agora cu tema Securitate. Evenimentul va avea loc la Hotel Intercontinental din Bucuresti, sala Rapsodia, incepand cu ora 9.30.

Recentele devalizari de conturi private petrecute in interiorul unor institutii financiar-bancare demonstreaza cu puterea exemplului concret importanta unor solutii de securitate complete pentru insasi existenta unor entitati economice.

Firmele lipsite de solutii de securitate a datelor se pot trezi oricand sfasiate intre competitia potentata de duritatea crizei economice si resursele umane vulnerabile folosite tocmai in lupta pentru supravietuire economica.

Este motivul principal pentru care solutiile complete de securitate au devenit, acum mai mult ca oricand, o investitie in supravietuire si, poate, unica metoda eficienta de a lupta, prin metode defensive, contra unui mediu din ce in ce mai agresiv. Pana la urma bataliile pot fi uneori castigate doar prin atacuri surpriza, dar intotdeauna vor fi pierdute fara o aparare eficace.

Astfel, Conferinta de Tehnologie Agora dedicata solutiilor de securitate va aduce in fata audientei nume de prim rang in furnizarea solutiilor complete de acest gen: CheckPoint prin Provision, Konica Minolta, Gdata, Fortinet prin NetSafe Solutions, Microsoft, Kaspersky, IT Secure Pro. In definitiv, una din legile fundamentale ale existentei spune ca prevenirea este intotdeauna mai ieftina decat tratamentul unei maladii deja instalate in organism.

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media PRWave, PRWave Directory, MediaLook, Smart FM, Agora News, IT Trends si Digital Trends. Alti parteneri: ESET NOD 32, ARIES, ANIS, Byblos, iNES, DigiSign.

Despre Conferintele de Tehnologie Agora
Conferintele de Tehnologie Agora reprezinta o suita de manifestari menite a prezenta solutii concrete pentru administratia publica centrala si/sau institutiile financiar-bancare, telecom, utilitati si marile companii. Conferintele de Tehnologie Agora sunt organizate in Bucuresti si se adreseaza factorilor de decizie si directorilor IT din marile corporatii.
Detalii la www.agora.ro .

PR
andreea.maier@agora.ro
http://www.agora.ro/conferinte

Go to Top