Seku.ro, magazin online de camere de supraveghere si alte dispozitive de monitorizare, participa si anul acesta la Black Friday! In perioada 17 – 19 noiembrie 2017, Seku.ro va oferi pe site-ul sau reduceri de pana la 80% la o gama larga de produse, printre care: kituri de supraveghere, produse spy, detectori si module din categoria Casa Smart, control acces si accesorii. In campania Seku.ro de Black Friday 2017 intra produse realizate de branduri cunoscute precum USMART, HIKVISION sau DAHUA.

Anul trecut, Seku.ro a participat pentru prima oara la Black Friday, oferind clientilor reduceri substantiale la solutii de securitate pentru casa si birou. „Odata cu campaniile Black Friday, clientii din Romania au inceput sa cumpere din ce in ce mai multe produse valoroase, care inglobeaza tehnologii de ultima ora. Totodata, s-a creat si nevoia de a proteja bunurile cumparate. Aici intervenim noi, oferind clientilor solutii din cele mai variate, atat pentru protejarea bunurilor, cat si pentru protectia lor personala. De asemenea, sistemele de supraveghere au devenit o necesitate in majoritatea industriilor, atat pentru preventia si reducerea pagubelor cauzate de furturi, cat si pentru cresterea productivitatii, a imbunatatirii fluxului de lucru sau a asigurarii protectiei si sigurantei in institutii de invatamant”, declara Alexandra Rotaru, PR & Marketing Manager Seku.ro.

Pe langa produsele propriu-zise, Seku.ro ofera clientilor si posibilitatea de a primi consiliere de la specialisti in domeniu, pentru a intelege conceptul si nevoia de securitate din ziua de astazi, avand in vedere ca oferta Seku include o gama variata de produse de securitate, inclusiv sisteme profesionale, accesibile pana acum doar profesionistilor.

Cu o echipa experimentata in comertul electronic, Seku.ro este unul dintre putinele magazine online care ofera clientilor solutii complete pentru securitate. Seku.ro vine cu o platforma noua, optimizata inclusiv pentru dispozitive mobile, care ofera nu numai un punct de vanzare, ci si un important punct de informare pentru noile tehnologii din domeniul securitatii. Printre serviciile de care pot beneficia clientii Seku.ro se numara: transport gratuit la comenzi de peste 299 de Lei, livrare rapida, posibilitatea verificarii coletelor la livrare si dreptul de retur al produselor.

Oferta completa Seku.ro include:

– kit-uri supraveghere (kit-uri supraveghere CCTV, kit-uri antiefractie, kit-uri control acces, servicii securitate);

– supraveghere video (supraveghere analogica, supraveghere digitala);

– sisteme de alarma (detectie si alarme, centrale anti-efractie);

– control acces si pontaj (cititoare si controlere, sisteme mecanice);

– interfonie (videointerfoane, audiointerfoane);

– detectie incendiu (adresabile, conventionale, stingere incendiu, monoxid de carbon);

– automatizari  (Smart Home);

– sisteme de apel;

– Home Use (camere, detectori/senzori);

– IT&C (hard disk-uri, switch-uri);

– accesorii.

Daca si tu esti in cautarea unor kituri de supraveghere, detectori si module din categoria Casa Smart, produse spy, control acces sau accesorii, la Seku.ro le vei gasi reduse cu pana la 80%  de Black Friday! Intra in perioada 17 – 19 noiembrie 2017 pe site-ul Seku.ro pentru a descoperi reducerile si pentru a achizitiona produsele dorite. Pe langa aparatura propriu-zisa, realizata de unii dintre cei mai cunoscuti producatori din intreaga lume, beneficiezi si de consultanta din partea specialistilor Seku.ro, dar si de transport gratuit la comenzi de peste 299 de Lei, livrare rapida si posibilitatea returnarii produselor.

Advertising4U.ro Platforma de Promovare ONLINE Comunicate de Presa