window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Seminar Communication&PR for the assistant manager / Bucuresti / 15 aprilie 2011

In urma succesului seminarului Managing the Managers Agenda si a solicitarilor din partea participantilor la cele patru editii succesive, WTC Bucuresti si Think Creative organizeaza in data de 15 aprilie 2011 seminarul interactiv Communication & PR Skills for the assistant manager pentru a oferi un program de training la nivel avansat in domeniul compententelor legate de comunicare si PR specifice activitatii de asistenta manageriala.

Uneori ,,e mai usor sa gasesti un expert sau un strateg decat o secretara buna spunea Prof. Mircea Malita subliniind importanta rolului asistentului de manager in cadrul companiei. Si aceasta pentru ca eficienta activitatii de secretariat implica atat competente strategice cat si expertize in domenii din cele mai diverse, dar in special in domeniul comunicarii.
Mai mult decat atat, din ce in ce mai multe secretare moderne sunt puse in situatia de a desfasura activitati care intrau in mod traditonal in atributiile departamenelor de PR sau comunicare: organizarea de evenimente, redactarea de newslettere, realizarea unor materiale de comunicare corporatista – cataloage, agende, calendare, relatia cu presa, etc.
Desigur, motivul acestor schimbari este legat atat de recesiuna economica ce a impus reorganizarea unor departamente, dar i de aparitia noilor tehnologii informationale si comunicationale ce, pe de o parte, secretarizeaza in mod eficient o parte din activitatea managerului, iar pe de alta parte, sporesc accesul secretarei la informatii si aportul ei la actul decizional.
In consecinta, in actualul context socio-economic, este clar ca succesul profesional poate fi asigurat sau maximizat numai prin dezvoltarea profesionala continua si adecvata. Introducerea unor notiuni si competente din domenii precum teoria comunicarii, relatiile publice, comunicarea corporatista au ca scop definirea unui nou profil al asistentului de manager in concordata cu nevoile economiei globale, in noul context al adaptarii noastre la cerintele Uniunii Europene si la schimbarile cauzate de recesiunea economica.
In acest sens, WTC Bucureti si Think Creative propun seminarul interactiv Communication&PR skills for the assistant manager, cu scopul de a schimba profilul traditonal al secretarei (asistentului de manager) si a aduce un plus de valoare persoanelor care functioneaza in cadrul companiilor, sub aceasta titulatura.

Persoan de contact:Nicoleta Manu, Coordonator Eveniment
Tel: 021 202.44.54 .Fax: 319.12.19
nicoleta.manu@wtcb.ro
http://www.wtcb.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top