In urma succesului seminarului Managing the Managers Agenda si a solicitarilor din partea participantilor la cele patru editii succesive, WTC Bucuresti si Think Creative organizeaza in data de 15 aprilie 2011 seminarul interactiv Communication & PR Skills for the assistant manager pentru a oferi un program de training la nivel avansat in domeniul compententelor legate de comunicare si PR specifice activitatii de asistenta manageriala.

Uneori ,,e mai usor sa gasesti un expert sau un strateg decat o secretara buna spunea Prof. Mircea Malita subliniind importanta rolului asistentului de manager in cadrul companiei. Si aceasta pentru ca eficienta activitatii de secretariat implica atat competente strategice cat si expertize in domenii din cele mai diverse, dar in special in domeniul comunicarii.
Mai mult decat atat, din ce in ce mai multe secretare moderne sunt puse in situatia de a desfasura activitati care intrau in mod traditonal in atributiile departamenelor de PR sau comunicare: organizare