SVASTA ICG Romania organizeaza seminarul Controlling pentru Manageri adresat top si middle managementului, in perioada 14 -15 aprilie 2011, in Bucuresti la hotelul Howard Johnson.

Seminarul, ce contine si sesiuni de consultanta, este destinat celor care vor sa conduca mai bine si care vor sa-si stabileasca tinte de business corecte pe care sa le atinga eficient. In cadrul seminarului accentul se va pune pe: controlul afacerii si al costurilor,identificarea surselor ascunse de pierdere, crearea unui sistem de avertizare timpurie fata de pericolele potentiale precum si a unui sistem de raportare pentru management.

Toate informatiile vor fi insotite de aplicatii matematice, create pe baza experientei practice dobandita in Romania si Austria. De asemenea, participantii pot aduce la seminar propriile probleme din firmele lor pentru a primi ulterior consultanta.

Seminarul „Controlling pentru Manageri” va fi condus de catre consultantii SVASTA IGC Romania: Alin Ivan – Economist, Certified Management Consultant, consultant si trainer, peste 12 ani experienta practica in consultanta; activ in Viena, Graz, Bucuresti, Brasov, Sibiu – si Laura Dumitrascu – Economist, Management Consultant si trainer, experienta practica intr-unul din cele mai mari proiecte de calculatie de costuri din industria Telecom.

„In procesul de decizie orice manager are nevoie de un sistem de controlling, deoarece acesta face diferenta intre un manager empiric si unul stiintific. Controlling-ul este sistemul care asigura cresterea sustinuta si durabila a valorii adaugate a firmei, corectitudinea deciziilor strategice, operative, financiare, de productie, de personal etc. si transparenta proceselor si analizeaza abaterile intre planificat si realizat.” – declara Alin Ivan, consultant si trainer SVASTA ICG Romania.