De marți (19 decembrie) până joi (21 decembrie) de la ora 16.00, Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa” vă oferă 3 seri de poveste!

Pășiți alături de noi în lumea imaginației nestăvilite împreună cu animalele din cărțile pentru copii ale edituri ART. În fiecare seară vom citi câteva istorioare iar micii noștri ascultători curioși vor putea construi propria poveste pe care o pot lăsa într-o cutie specială. Cele mai frumoase și mai ingenioase dintre povești vor fi premiate vineri, la ora 15.30.

Vă așteptăm, așadar, cu mic cu mare la serile de poveste de la Antipa, lângă bradul împodobit și semineul aprins. Fie că aveți un copil cu imaginație bogată, fie că sunteți un adult cu suflet de copil, sunteți bineveniți lângă raftul cu cărți să ascultați o istorioară. Oricare dintre animalele din dioramele Muzeului pot prinde viață în poveștile copilului dumneavoastră.

O poveste de iarnă despre o mănușă-vizuină sau o poveste de Crăciun, o poveste cu pinguinul Apolodor sau cu Amos, îngrijitorul de la Zoo, o poveste cu ciori și șerpi sau o poveste cu lilieci și păsări, acestea și multe alte suprize vor face parte din meniul serilor cu povești citite la Muzeul Antipa.

Participarea la aceste întâlniri este gratuită și se face pe baza înscrierii pe adresa de e-mail info@antipa.ro.