window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Servicii complete de intabulare, cadastru, evaluari si credite prin Dom Consulting, Agentie Imobiliara Premium

Traim intr-o lume aflata pe fuga, rapida si dinamica, in care orice minut conteaza si avem din ce in ce mai putin timp chiar si pentru treburile personale, de mare importanta pentru viitorul nostru.

Traim intr-o lume aflata pe fuga, rapida si dinamica, in care orice minut conteaza si avem din ce in ce mai putin timp chiar si pentru treburile personale, de mare importanta pentru viitorul nostru. De aceea, Dom Consulting se conforma timpurilor si pe langa ofertele imobiliare iti ofera o gama completa de servicii tehnice, documentatii si credite.

Serviciile noastre complementare cuprind cadastru si intabulare pentru terenuri, unitati individuale si constructii, documentatii PUG, PUZ, PUD – planuri urbanistice zonale, generale si de detaliu, credite, ipoteci, consultanta si evaluari de proprietati.

Ai incredere. Ne ocupam noi de detalii in locul tau! Viziteaza-ne online pe website-ul nostru, www.domconsulting.ro, pentru mai detalii complete legate de serviciile pe care le oferim.

Dom Consulting
Sos Nordului 82-92
Bucuresti
Telefon: +40 21.232.28.31
office@domconsulting.ro
http://www.domconsulting.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top