• Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions-Comunicate.de.presa.Info.Evenimente.Media.NEWS.BUSINESS
CFR Călători derulează  o nouă etapă în implementarea strategiei de control al trenurilor, începută în ianuarie 2013.
În colaborare și cu sprijinul Poliției Transport Feroviar, au fost  identificate rutelele și trenurile cu grad ridicat al incidenţei cazurilor de călătorie fără bilet și infracționalitate. Astfel, atât pentru prevenirea şi combaterea acestor cazuri, cât şi pentru asigurarea securităţii pasagerilor și a personalului CFR, s-au introdus servicii specializate de pază. Una dintre rutele pe care personalul de tren este deja însoţit de agenţi de pază este Bucureşti Obor – Feteşti si retur.
Cheltuielile privind furnizarea serviciului de pază în tren sunt acoperite din încasările suplimentare rezultate în urma controalelor.
În acest context, CFR Călători recomandă tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziţionat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.  Menţionăm că pe ruta Bucureşti Obor – Feteşti, biletele pot fi achiziţionate din staţiile CFR Bucureşti Obor, Pantelimon Sud (Dragonul Roşu), Lehliu, Ciulniţa, Feteşti şi de la agenţii autorizaţi din Săruleşti şi Recolta HC.
Călătorii care urcă în tren din punctele de oprire unde nu există personal cu atribuţii de vânzare a biletelor, au posibilitatea achiziţionării biletelor de la personalul de tren fără suprataxă, cu condiţia prezentării imediate la personalul de tren.
Preţul unei călătorii dus pe ruta Bucureşti Obor – Feteşti este de 19 lei, preţ întreg, iar unul dus-întors costă 34,2 lei.  De asemenea, pasagerii care călătoresc frecvent pot cumpăra de la casele de bilete, la trenurile Regio clasa a 2-a, abonamente lunare sau săptămânale cu reducere de 50%.
Exemple tarife abonamente:
Ruta
Ab lunar/lei
Ab saptămânal/ lei
Bucureşti Obor – Pantelimon Sud
73,50
21,00
Bucureşti Obor – Săruleşti
147,00
42,00
Bucureşti Obor – Lehliu
157,50
45,00
Bucureşti Obor – Ciulniţa
283,50
81,00
Bucureşti Obor – Recolta HC
336,00
96,00
Bucureşti Obor – Feteşti
399,00
114,00
Pentru abonamentele lunare de 15 zile, 10 zile sau 5 zile, reducerea este între 25% şi 45%.
Reamintim pasagerilor şi celelalte variante de cumpărare a biletelor:
•     online de pe www.cfrCălători.ro
•     de la automatele XsellKiosk din gările mari
•     de la automatele ZebraPay din marile centrele comerciale
•     agenții de voiaj CFR
Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, tarife, oferte şi servicii, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului nostru din stații.
 
 
Despre CFR Călători:
Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.
Go to Top