Sesiune de informare destinata parlamentarilor din regiunea Sud Muntenia

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/administratie publica / institutii de stat/Sesiune de informare destinata parlamentarilor din regiunea Sud Muntenia

Sesiune de informare destinata parlamentarilor din regiunea Sud MunteniaIn data de 16 noiembrie, la Calarasi,  Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia, in calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operational Regional 2007 – 2013, a organizat Sesiunea de informare destinata parlamentarilor din regiunea Sud Muntenia. Evenimentul s-a desfasurat incepand cu ora 15:00 la sediul central al ADR Sud Muntenia din municipiul Calarasi.

Scopul organizarii acestei intalniri a fost de a prezenta parlamentarilor stadiul implementarii Programului Operational Regional in judetele regiunii Sud Muntenia, precum si a rezultatelor proiectelor finantate cu asistenta nerambursabila europeana. In acelasi context, intalnirea a constituit un bun prilej pentru a aborda tema privind procesul de planificare pentru urmatoarea perioada de programare (2014 – 2020). „Viitorul Plan de Dezvoltare Regionala trebuie sa fie rezultatul colaborarii dintre Agentie si reprezentantii tuturor institutiilor si organizatiilor din regiunea Sud Muntenia. Este vital ca acest document strategic sa corespunda in mod realist nevoilor comunitatii locale si regionale, deoarece acesta va sta la baza distribuirii fondurilor europene in perioada 2014 – 2020”, a declarat domnul Liviu Musat, directorul ADR Sud Muntenia.

Sesiunea interactiva a antrenat participanții intr-o discutie privind prioritatile de investitii in regiunea Sud Muntenia si corelarea nevoilor identificate cu obiectivele tematice atat de la nivel european, cat si national.

Evenimentul, la care au participat aproximativ 20 de parlamentari, a fost organizat cu sprijinul Axei prioritare 6 „Asistenta tehnica”, finantata din REGIO, acesta avand scopul de a disemina rezultatele implementarii Programului Operational Regional in Sud Muntenia.

ADR Sud Muntenia este Organism Intermediar pentru Regio si are responsabilitati delegate pentru implementarea acestui program. Mai multe detalii despre posibilitatile de finantare din Regio puteti obtine contactand expertii Serviciului Comunicare: 0242/331.769, 0242/315.009, 0728/026.708, fax: 0242/313.167, e-mail: info.regio@adrmuntenia.ro.

Daniela TRAIAN,

Sef Serviciu Comunicare

Go to Top