Sfarsitul monedei Euro? Saxo Bank lanseaza o dezbatere europeana

  • Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions-Comunicate.de.presa.Info.Evenimente.Media.NEWS.BUSINESS

Datele publicate recent arată că zona “Euro” a ieșit din recesiune, dar sentimentul de ușurare s-ar putea să nu dureze. Tensiunile din regiune sunt prezente, mai ales cele provocate de viitorul uniunii fiscale și bancare. Alegerile din Germania, luna aceasta, vor avea un impact considerabil asupra evenimentelor ulterioare din Europa. Economiile sunt încă într-o stare precară, iar câteva state cheie, inclusiv Franța, se confruntă cu probleme fiscale și politice.

Vineri, 13 septembrie, Saxo Capital Markets va găzdui o dezbatere la sediul european al Bloomberg, în Londra, cu titlul “Sfâșitul Euro pe care îl știți”. La dezbatere vor participa Vaclav Klaus, fostul președinte ceh, și Nigel Farage, liderul Partidului Independenței din Marea Britanie, alături de analiști financiari de top, oameni de afaceri din întreaga Europă, pentru a discuta despre viitorul zonei Euro și al monedei unice.

Lars Seier Christensen, co-președinte și fondator al Saxo Bank va deschide dezbaterea, urmat de Václav Klaus, care își va concentra discursul pe integrarea europeană și lipsa de sustenabilitate a proiectului european. Nuvela de succes a fostului președinte, Europa – Iluziile deșarte, a fost publicată recent în engleză și este un volum în care liderul european analizează problemele cu care se confruntă continentul.

Vor urma două runde de discuții, despre impactul guvernării și politicii monetare asupra economiei și piețelor financiare. Printre vorbitori, Steen Jakobsen, economist șef Saxo Bank, Geoffrey Yu, Senior FX Strategist la UBS Investment și Peter Kinsella, FX Strategist la Commerzbank Bank. Nigel Farage, membru al Parlamentului britanic și lider al Partidului Independenței, va închide lucrările și va lansa o temă de discuție legată de părăsirea UE de către Marea Britanie.

Iată ce scrie Lars Seier Christensen, co-președinte și fondator al Saxo Bank, despre dezbaterile #TradingDebates ce vor avea loc vineri, 13 septembrie:

“Europa lui Merkel nu ne alienează sau pedepsește. E o Europă dreaptă. Merkel își dorește ca statele UE să aplice regulile și să facă din Uniune un mediu competitiv. E un lider care rezolvă problemele și nu e nimic greșit să rezolvi problemele concrete. Totuși, politica înseamnă să vii cu idei noi. Înseamnă să stabilești o agendă, nu să te conformezi unui sentiment populist. Merkel mai are de lucru la capitolul ăsta. Germanii nu-și doresc schimbarea, cel puțin așa arată sondajele. Merkel va câștiga probabil alegerile din 22 septembrie. Va deveni liderul de facto al Europei, iar viitorul Uniunii și distrugerea monedei unice vor depinde de acest fost cercetător chimist. Ce putem spune e că cercetarea s-a încheiat. Verdictul e public: trebuie să reevaluăm Uniunea Europeană.”

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Blog:               http://www.tradingfloor.com/posts/merkels-lack-vision-achilles-heel-europe-1256105135

Infographics: http://tinyurl.com/o4fumn2

Dată:               13 septembrie, 2013

Oră:                 10:30 am – 15:30 pm

Loc:                 Bloomberg European Headquarters, City Gate House, 39-45 Finsbury Square, London.

Saxo Capital Markets îi invită pe toți cei doritori să ia parte să afle detalii și să se înregistreze pe: www.tradingdebates.com

Urmăriți dezbaterea pe Twitter: twitter.com/saxomarkets folosind hashtagul #TradingDebates și puteți câștiga iPad Mini. Condițiile concursului sunt aici.

Intrați și pe grupul LinkedIn #TradingDebates

Despre Saxo Bank

Saxo Bank este o bancă specializată în investiţii şi tranzacţionări online. Banca permite clienţilor să tranzacţioneze instrumente valutare (FX), CFD-uri, ETF-uri, acţiuni, contracte Futures, opţiuni şi alte instrumente derivate prin intermediul a trei platforme de tranzacţionare; platforma pe bază de browser SaxoWebTrader, platforma care poate fi descărcată SaxoTrader şi SaxoMobileTrader, o platformă pentru telefonul mobil. Platformele sunt disponibile în peste 20 de limbi, direct de la Saxo Bank sau prin intermediul unuia dintre clienţii instituţionali ai băncii. White label reprezintă pentru Saxo Bank o zonă de business importantă şi presupune personalizarea şi crearea de mărci pentru platformele de tranzacţionare  pentru alte instituţii financiare şi brokeri. Saxo Bank are peste 120 de clienţi white label şi deserveşte mii de clienţi retail în peste 160 de ţări. Saxo Asset Management a fost lansat în 2009 pentru a deservi segmentul investitorilor bogaţi şi, de atunci, şi-a triplat volumul bunurilor pe care le gestionează. Saxo Bank are sediul în Copenhaga şi birouri în Australia, Cehia, Franţa, Grecia, Italia, Japonia, Olanda, Singapore, Spania, Elveţia, Marea Britanie şi Emiratele Arabe Unite.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!