ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi este despre oameni care ajută alţi oameni, despre altruism şi compasiune, iar anul acesta va fi cel de al 11-lea an consecutiv în care se va organiza. ECCO România este partener în acest proiect de patru ani, reuşind ca în aceşti ani să colecteze şi să distribuie peste 15.000 de cadouri.

Începând cu anul 2015 în cadrul proiectului ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi, se primesc doar cutii ce conţin lucruri noi, fără excepţii.

În perioada 01-15 decembrie 2018, ECCO va pune la dispoziţie întreaga logistică de colectare a cutiilor în toate cele 20 de magazine ale sale din oraşele: Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu. Întreaga echipă ECCO România este implicată în mod voluntar în acest proiect, contribuind la verificarea cutiilor, ambalarea lor, selectarea pe vârste şi depozitarea acestora.

Încercăm să ajungem la cât mai mulţi copii care altfel nu ar primi nici un cadou de Crăciun cu ajutorul partenerilor tradiţionali: Fundaţia Principesa Margareta a României, Asociaţia CONIL, Institutul Naţional pentru Sănătatea Mamei şi Copilului Prof. Dr. Alfred Rusescu, Parohia Cojocna Cluj, Ancaar Filiala Argeş.

Doritorii vor putea oferi copiilor cu vârste cuprinse între 2 şi 18 ani, fete şi băieţi, un mic cadou împachetat într-o cutie de pantofi, urmând ca toate cutiile adunate să fie distribuite în perioada 16-24 decembrie 2018.

Dorim să le mulţumim tuturor celor care în toţi aceşti ani ne-au fost alături în proiectul ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi şi sperăm ca şi în acest an să aducem bucurie în inimile a mii de copii.

Mai multe informaţii pe www.shoebox.ro.