window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Show aniversar cu Demis Roussos! / Bucuresti / 4 decembrie 2010

Demis Roussos transforma concertele de Craciun in traditie si se reintoarce in Romania pentru un alt spectacol, anunta compania Project Events! Acesta va fi un show aniversar, programat pentru data de 4 decembrie si va fi cel putin la fel de special ca cel din 2009, promite artistul.

Demis a luat decizia sa se intoarca in tara noastra si in acest an, marcand din nou Romania pe harta turneului sau mondial aniversar 2010-2011. Artistul iubeste publicul roman si reactiile acestuia, modul de a se distra si, recunoaste el – a fost placut impresionat si de frumoasele noastre compatrioate de fiecare data cand a venit!

Concertul de anul acesta va avea loc in aceeasi zi ca si anul trecut – 4 decembrie, la Sala Palatului din Bucuresti si face parte din turneul mondial 2010-2011! Artistul celebreaza 40 de ani de cariera si isi doreste sa poata fi alaturi de cat mai multi fani si admiratori ai sai! Special pentru fanii sai din Europa si America, el a pregatit un program desavarsit si doreste sa prezinte noul album care marcheaza revenirea sa. Acest album combina influentele rock si blues cu cele ale genurilor soul si disco. Artistul nu exclude insa din playlistul concertului de la Bucuresti si piese dedicate sarbatoriilor de iarna, astfel ca piese precum White Christmas, Silent night, First Noel vor putea transforma seara concertului intr-o seara magica!

Prietenul vantului a inclus in repertoriul sau si piese cu alte teme, cum ar fi acelea prin care doreste sa transmita tuturor oamenilor un mesaj de pace, in acelasi timp el militand si pentru protejarea mediului inconjurator. Timbrul sau vocal care i-a adus succesul si recunoasterea va putea fi reascultat, astfel fanii lui Demis Roussos se vor putea bucura din nou de melodii precum Forever and ever, Dinata Dinata, Goodbye my love goodbye!, My friend the wind, From Souvenirs to Souvenirs.

Special pentru fanii care isi doresc cel mai bun loc in sala, de maine vor fi puse in vanzare biletele pentru acest eveniment! Preturile acestora difera in functie de categorie, ele impartindu-se astfel:
VIP 300 RON
Categoria 1 250 RON
Categoria 2 200 RON
Categoria 3 150 RON
Categoria 4 100 RON
Categoria 5 50 RON

Biletele se pot cumpara de la Sala Palatului, Magazinele Diverta, Muzica si on-line pe www.biletoo.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro si www.ticketpoint.ro .

www.youtube.com

Diana Georgescu
Project Events
PR Coordinator
Tel: 0731 789 973
diana@projectevents.ro
http://www.projectevents.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top