window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

SHOW CULINAR PE LITORAL / Constanta / 3 iunie 2010

Trei maestri bucatari cu experienta vor veni la Constanta pentru a prezenta solutii si tehnologii inovative pentru activitatea din restaurante.

Zeci de reprezentanti ai celor mai importante locatii de pe Litoral si-au anuntat deja prezenta la Food & Bar Show, evenimentul culinar dedicat exclusiv profesionistilor Horeca, organizat de Food & Bar Magazine la Constanta.
Joi, 3 iunie, incepand cu ora 9.00, maestrii bucatari Horia Virlan, Robert Voicu si Mircea Iovan vor prepara live, in fata audientei, retete de paste, peste, diverse tipuri de carne si legume, folosind ingrediente, metode si echipamente destinate exclusiv sectorului Horeca.
In cadrul evenimentului, managerii de locatii, bucatarii si managerii de achizitii prezenti la eveniment vor putea discuta direct atat cu maestrii bucatari, cat si cu furnizorii produselor prezentate pentru a afla mai multe detalii despre ofertele lor si modul de lucru (livrari, plati, service etc).
La finalul evenimentului va avea loc o tragere la sorti care va avea ca premii un televizor LCD marca LG si o trusa profesionala pentru gratar, cu 26 de piese, oferita de Kotanyi. Pe langa aceasta, organizatorii si expozantii au mai pregatit multe alte mici suprize pentru toti cei prezenti.
La Food & Bar Show vor participa unele dintre cele mai importante companii si branduri care deservesc industria Horeca: Unilever, DAAS, De Cecco, Mazza, Twinings, Olina, LG, Kotanyi, Savo si Cramele Halewood. Evenimentul se desfasoara cu sprijinul Enterprise Europe Network, Ziare.ro si Ziua de Constanta.
Food & Bar Show se va desfasura la Pavilionul Expozitional Constanta, incepand cu ora 9.00. Participarea la acest eveniment este gratuita, dar in limita locurilor disponibile. Rezervarile pot fi facute la telefon 0729.880.042 sau e-mail sandra.danes@bpgroup.ro

Sandra Danes
sandra.danes@bpgroup.ro
http://foodandbar.ro/food-a-bar-show/

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top