Shurubel te intreaba din nou “Ce zici?” LIVE pe Utv!

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/monden / lifestyle/Shurubel te intreaba din nou “Ce zici?” LIVE pe Utv!

 Andrei Lacatus Shurubel te intreaba din nou “Ce zici” LIVE pe Utv!Utv iti aduce din nou zambetul pe buze, de luni pana vineri la “Ce zici?”, LIVE cu Shurubel!

Dupa-amiezile se umplu de sare si piper la Utv! De la 17 la 19 dai cu mesaje si hohote de ras la “Ce zici?”, emisia in care baiatul asta al nostru semi-ticnit (caruia i se zice Shurubel) vine cu tot felul de teme trasnite pe care le discuta cu tine si cu toti prietenii tai de pe Facebook. Vino cu raspunsuri funny la provocarile din fiecare zi si fii atent ca din cand in cand poti sa iei acasa niste premii din categoria “invidia-m-ar gasca”. Urmareste si informatiile grafice de pe ecran, ca sa aflii despre party-uri si alte concursuri Utv! Poti sa dai lnistit si teveul la volum maxim. Shurubel vine cu piese cool, cele mai nebune interviuri cu artisti si un set de stiri trasnite, prezentate de vocea care nu poate sa pronunte litera “R”!

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

“M-am intors de la mare mai bronzat, mai energic si deloc mai matur! Facem frumos si in al doilea sezon de <<Ce Zici?>>, emisiunea in care totul e lejer si amuzant. Sau cel putin asa ma simt eu in fiecare dupa-amiaza, ca daca eram serios ma faceam politician si nu ma asculta nimeni!” ne-a declarat colegul Shurubel.

Nu-ti face, deci, niciun alt program! Utv te tine in priza si toamna asta cu doza recomandata de muzica, fun, nebunie si concursuri!

“Ce Zici?” cu Shurubel a inceput din 9 septembrie!

It’s all about U!

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

2013-09-11T11:23:18+03:0011 septembrie 2013|Categories: COMUNICATE DE PRESA, monden / lifestyle|Tags: , , |
Go to Top