window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Si copilul tau poate avea o diploma in calculatoare!

Esti in cautarea celui mai bun si distractiv mod de a umple vacanta de vara a pustiului tau? Avem o veste excelenta! Eurocor lanseaza campania Si copilul tau poate avea o diploma in calculatoare! Invingatorii se cunosc de mici! Toti copii din ziua de astazi sunt pasionati de jocuri pe calculator, dar numai unii stiu sa foloseasca intr-adevar un computer!

Vara aceasta ii poti oferi micutului tau sansa vietii sale! Gandeste-te in ce societate va trai si actioneaza pentru binele lui! In ziua de astazi nu poti avea un job bun fara sa ai cunostinte IT! Practic, invatarea calculatorului este a doua alfabetizare!
In loc sa-ti lasi copilul sa piarda vremea cu jocuri online, ajuta-l sa studieze intr-un mod placut aplicatiile pe care trebuie sa le stie oricine: Windows, Word, Excel si Internet!

Este atat de simplu si comod!
1.Caietele de curs vin la voi acasa sau direct la bunici!
2.Copilul invata fara sa se streseze, in ritmul sau propriu!
3.Nu trebuie sa-l mai duci pe cel mic la o sala de cursuri si sa te enervezi in trafic!
4.Un profesor personal va tine legatura cu micul cursant si ii va corecta GRATUIT temele!

Profita chiar acum de cea mai comoda si mai ieftina metoda de invatare a programelor de calculator!
Si, mai mult, ai acum si o oferta speciala: taxa de inscriere GRATUITA!

Inscrierile se fac online completand formularul de inregistrare de la adresa www.eurocor.ro

INSTITUTUL EUROCOR este filiala SCOLII EUROPENE DE CURSURI PRIN CORESPONDENTA (ESCC) cu sediul central in Olanda, cea mai importanta scoala europeana specializata in aceasta forma de instruire, prezenta in 7 tari din Europa si Asia. In prezent, mai mult de 850.000 de cursanti din intreaga lume primesc in fiecare luna pachetul de curs, iar indrumarea acestora se realizeaza in fiecare tara numai cu ajutorul specialistilor in domeniu. Si in Romania, peste 160.000 de persoane din toata tara au ales sa-si dezvolte pregatirea profesionala sau sa invete o limba straina cu Eurocor.

Eurocor Institutul European de Cursuri prin Corespondenta
Sos Oltenitei 35-37, sector 4, cod 041293, Bucuresti
Telefon: 021 33.225.33
Fax: 021-33.225.30
e-mail:marketing@eurocor.ro
Web: www.eurocor.ro
corina@eurocor.ro
http://www.eurocor.ro/comunicat

Go to Top